Ένας χρόνος διακυβέρνησης ΝΔ: Το «ευχαριστώ» του Κ. Μητσοτάκη

Το βίντεο που ανέβασε στο Twitter

Με ένα βίντεο, διάρκειας δύο λεπτών και 40 δευτερολέπτων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει τον απολογισμό του ενός χρόνου της διακυβέρνησής του και λέει το δικό του «ευχαριστώ» στον ελληνικό λαό. 

Μητσοτάκης: «Ανασχηματισμός θα γίνει, αλλά θα τον ανακοινώσω εγώ»

«Μέσα σε μόλις έναν χρόνο, έχουν γίνει άλματα προόδου στην Ελλάδα. Και αυτά τα άλματα δεν έγιναν τυχαία. Έγιναν μετά από σκληρή δουλειά και με τη στήριξη ολόκληρης της κοινωνίας», αναφέρει στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός, το οποίο «ανέβασε» στο Twitter. 

Γενέθλια σήμερα για την κυβέρνηση – Ο απολογισμός του ενός χρόνου

«Η παγκόσμια συγκυρία επιβάλει σεμνότητα και χαμηλούς τόνους. Αλλά η πορεία της χώρας και τα αποτελέσματα του πρώτου χρόνου διακυβέρνησης έχουν δημιουργήσει αισιοδοξία και ελπίδα», συνεχίζει ο Κ. Μητσοτάκης και καταλήγεί:

Σποτάκι με αιχμές του ΣΥΡΙΖΑ για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΝΔ

«Το έργο της Κυβέρνησης είναι πολύ πυκνό για να χωρέσει σε ένα μικρό βίντεο. Εστιάζουμε στη συλλογική εμπειρία των πολιτών όπως τη διαμόρφωσαν οι δύο μεγάλες κρίσεις του Έβρου και του Κορωνοϊού, αλλά και την εντυπωσιακή πρόοδο στην ψηφιοποίηση του κράτους. Και δίνουμε έμφαση στην τήρηση μίας μεγάλης υπόσχεσης που κάναμε στις εκλογές του Ιουλίου. Επιβεβαιώσαμε το κεντρικό μας σύνθημα: πως οι Έλληνες, Ενωμένοι Μπορούμε. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό κέρδος για την Πατρίδα μας. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας».

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top