Η λίστα με τα ΜΜΕ που πήραν χρήματα για την καμπάνια κατά του κορωνοϊού

Την έδωσε στη δημοσιότητα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Τη λίστα με τα ΜΜΕ που έλαβαν χρηματοδότηση για την καμπάνια ενημέρωσης «Μένουμε Σπίτι» κατά του κορωνοϊού έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση. 

Στη λίστα των 18 σελίδων βρίσκονται όλα τα ΜΜΕ, όπως και τα ποσά που πήραν στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας για τον κορωνοϊό. 

Λίστα ΜΜΕ που πήραν χρηματοδότηση στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι» για τον κορωνοϊό

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, «η κυβέρνηση κινήθηκε γρήγορα, προκειμένου να αποτρέψει την επέλασή του κορωνοϊού, να στηρίξει το σύστημα υγείας και να σωθούν ζωές».

«Οι έκτακτες και επείγουσες καταστάσεις επέβαλαν την άμεση ενεργοποίηση κάθε δυνατότητας ενημέρωσης των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτών των εξαιρετικά επειγουσών και έκτακτων καταστάσεων, η Πολιτεία προχώρησε στην εφαρμογή σχεδίου ενημέρωσης, την εκπόνηση του οποίου ανέθεσε σε ανάδοχο που διέθετε τις ειδικές γνώσεις, την εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό για να το υλοποιήσει έγκαιρα και αποτελεσματικά», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπογράμμισε πως είχε προβλεφθεί ρητά ότι οι πληρωμές των Μέσων που θα συμμετείχαν στην εκστρατεία θα γινόταν από το υπουργείο Οικονομικών με βάση τα τιμολόγια που θα εκδίδονταν και χωρίς επιστροφές. 

Όσον αφορά στην καθυστέρηση της δημοσιοποίησης της λίστας των ΜΜΕ που συμμετείχαν στην καμπάνια ο κ. Πέτσας είπε:

«Χρειαζόταν να πραγματοποιηθεί ο ποιοτικός και ποσοτικός έλεγχος, ώστε να διακριβωθεί ότι έγιναν από κάθε μέσο ξεχωριστά, οι καταχωρίσεις, οι αναρτήσεις και η μετάδοση των μηνυμάτων της εκστρατείας ενημέρωσης. Εν συνεχεία εστάλη ο σχετικός κατάλογος για τις πληρωμές στο Υπουργείο Οικονομικών».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top