Πάνος Καμμένος: Θέλουν να με κάνουν να σιωπήσω και να πλήξουν τη σύζυγό μου

Οι αποκαλύψεις που έκανε σε συνέντευξη τύπου ο πρώην υπουργός Άμυνας

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε από τα γραφεία των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος, το πρωί της Πέμπτης. Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας   έδωσε στη δημοσιότητα απαντήσεις της εισαγγελίας διαφθοράς σύμφωνα με τις οποίες δεν έχει γίνει καμία έρευνα για τον ίδιο και την σύζυγό του σε σχέση με κυκλώματα της νύχτας και υποθέσεις διαφθοράς που ερευνώνται από τη Δικαιοσύνη. 

Αποκάλυψη από τα Παραπολιτικά: «Παρακράτος επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ»

«Επέλεξα εδώ και περίπου έναν χρόνο να αποσυρθώ από τα κοινά και τις δημόσιες εμφανίσεις. Μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, διαφωνώντας στη Συμφωνία των Πρεσπών… επέλεξαν κάποιοι συγκεκριμένοι που θα τους κατονομάσω, και για συγκεκριμένους λόγους να θίξουν την τιμή και την υπόληψή μου μετά από ένα χρόνο. Είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω δημόσια».

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε λόγο για συκοφαντία και επίθεση που στήνεται εις βάρος του και επεσήμανε ότι θα αναρτήσει στο twitter φωτογραφίες και κάποια από τα στοιχεία που υπάρχουν. 

Καμμένος: «Αύριο θα μάθει όλη η Ελλάδα την αλήθεια με αποδείξεις»

«Στην απάντησή της η Εισαγγελία Διαφθοράς απορρίπτει το αίτημα για χορήγηση των δικογραφιών, καθώς οι αιτούντες δεν έχουν κληθεί για παροχή εγγράφων για οποιοδήποτε αδίκημα. Οι απαντήσεις είναι ότι ποτέ δεν υπήρχε καν έρευνα που να αφορά το πρόσωπό μου ή τη σύζυγό μου για τις δύο αυτές υποθέσεις».

«Οι διάλογοι που δημοσιεύθηκαν φέρονται να έχουν γίνει το 2017, ενώ ουσιαστικά η δικογραφία έχει σχηματιστεί το 2016», πρόσθεσε.

Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε σε δύο δημοσιογράφους των «Παραπολιτικών» λέγοντας πως στήνουν μαϊμού sites στο όνομά τους για να παίρνουν λεφτά από το Δημόσιο. «Μπορεί να διαφώνησα με τον Αλέξη Τσίπρα και να αποχώρησα από την κυβέρνηση, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας υπήρξε θεσμικός πρωθυπουργός και δεν θα επέτρεπε να γίνονται τέτοιες συζητήσεις. Θέλουν να με κάνουν να σιωπήσω και να πλήξουν τη σύζυγό μου», είπε ο κ. Καμμένος.

Και συνέχισε: «Κάποιοι έχουν στήσει διαλόγους και θα τους ερευνήσει η Δικαιοσύνη, αλλά εγώ δεν είχα καμία εμπλοκή. Είχα μόνο κοινωνική σχέση. Υπάρχει σχέδιο να παραχωρηθεί η εθνική κυριαρχία. Δεν είναι τυχαία τα όσα λένε οι Ντόκοι και οι Ροζάκηδες. Οποιος τολμήσει να εμπλέξει εμένα ή μέλη της οικογενείας μου ή στελέχη των ΑΝΕΛ θα τον κυνηγήσω, όπως έλεγε ο Σαμαράς, μέχρι τέλους. Συνυπεύθυνοι όσοι τα αναπαράγουν. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top