Ιερώνυμος σε Μητσοτάκη: «Η Εκκλησία ακολουθεί τις υποδείξεις των Αρχών»

«Προέχει η υγεία όλων των συμπολιτών μας», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος

Δείτε στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star τι είχε απαντήσει ο πατήρ Γεώργιος στο Κουκάκι για τη Θεία Κοινωνία και την παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι η Εκκλησία ακολουθεί τις οδηγίες και τις υποδείξεις των Αρχών, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Παρέμβαση Ιερώνυμου για τη Θεία Κοινωνία

Ο Πρωθυπουργός ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση στον Αρχιεπίσκοπο και τον ρώτησε πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του.

Εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από το Ωνάσειο

Ο Αρχιεπίσκοπος τον ενημέρωσε ότι τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά και ότι θα λειτουργήσει κανονικά από σήμερα στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών.

Στη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την εξέλιξη της πανδημίας και ευχαρίστησε την Εκκλησία για τη σημαντική βοήθειά της στη συλλογική αυτή προσπάθεια.

Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος υπογράμμισε ότι η Εκκλησία εμπιστεύεται το έργο τής κυβέρνησης και τον δύσκολο και αποτελεσματικό αγώνα που ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει αναλάβει για την προστασία της δημόσιας υγείας. Ακόμη επεσήμανε ότι η Εκκλησία βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό της Πολιτείας για όλα τα ζητήματα εθνικής σημασίας, όπως είναι αυτή η δοκιμασία, και ακολουθεί τις οδηγίες και τις υποδείξεις των αρμοδίων Αρχών της, καθώς αυτό που προέχει είναι η υγεία όλων των συμπολιτών μας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top