Κορωνοϊός: O αποκαλυπτικός συγκριτικός πίνακας με άλλες ευρωπαϊκές χώρες

Πέτσας: Μένοντας σπίτι τον Απρίλιο, θα χαρούμε τα αποτελέσματα τον Μάιο

Αποκαλυπτικός είναι ο συγκριτικός πίνακας για τα κρούσματα και τα θύματα από τον κορωνοϊό, που παρουσίασε ο Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η Ελλάδα, σε σύγκριση με παρεμφερείς ευρωπαϊκές χώρες, είναι σε φανερά καλύτερη κατάσταση, όσον αφορά τα κρούσματα και τους θανάτους από την πανδημία.

Πέτσας: Χωρίς τα αυστηρά μέτρα, θα ζούσαμε δραματικές στιγμές

Κορωνοϊός: Πότε θα δοθούν τα 800 ευρώ (Αναλυτικός πίνακας)

Η χώρα μας έχει από τις αρχές Μαρτίου 1.735 επιβεβαιωμένα κρούσματα, όταν η Πορτογαλία έχει 11.278, η Ολλανδία 17.851 και το Βέλγιο 19.691.

Ο συγκριτικός πίνακας με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Ολλανδία και Βέλγιο, που παρουσίασε ο Στέλιος Πέτσας

Όσον αφορά τη «μαύρη» λίστα των νεκρών της πανδημίας, η Ελλάδα μετρά (μέχρι τις 5 Απριλίου) 76 θύματα, η Πορτογαλία 295, το Βέλγιο 1.447 και η Ολλανδία 1.776.

Κορωνοϊός: Ακόμη τρεις ασθενείς κατέληξαν - Στους 76 οι νεκροί στην Ελλάδα

Ο συγκριτικός πίνακας με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Ολλανδία και Βέλγιο, που παρουσίασε ο Στέλιος Πέτσας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως η κυβέρνηση έχει πλέον αρκετά στοιχεία από την Ελληνική Αστυνομία, για να επικεντρωθούν πλέον οι έλεγχοι στα αστικά κέντρα και στην υπόλοιπη επικράτεια, όπου υπήρξε αυξημένη παραβατικότητα.

To «μενού» των νέων μέτρων – Έτοιμη η κυβέρνηση να το ενεργοποιήσει

Παράλληλα, άφησε παράθυρο ελπίδας πως πιθανόν να αρχίσει να επανέρχεται σταδιακά η καθημερινότητα από τον Μάιο, εφόσον πειθαρχήσουμε στα μέτρα τον Απρίλιο.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πότε θα ξεκινήσει η σταδιακή άρση των μέτρων

«Μένοντας σπίτι τον Απρίλιο, είναι στο χέρι μας τον Μάιο να χαρούμε τα αποτελέσματα της στάσης μας. Το στοίχημα τότε θα είναι πώς θα διαχειριστούμε την επιστροφή στην καθημερινότητα χωρίς λάθη, που θα γκρέμιζαν όσα χτίσαμε», υπογράμμισε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top