Σήμερα οι αποφάσεις για περιορισμό και χρονικό όριο στις μετακινήσεις

«Τα μέτρα θα είναι για τους ασυνεπείς», είπε ο κ. Πέτσας

Σήμερα θα ληφθεί η απόφαση για την περαιτέρω αυστηροποίηση των μετακινήσεων των πολιτών για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, μετά από τη σύσκεψη που θα έχει ο πρωθυπουργός με το επιτελείο του υπουργείου Υγείας. 

Χαρδαλιάς: Απαγόρευση κυκλοφορίας πολιτών στις παραλίες Πάτρας και Βόλου

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στον ΣΚΑΪ, αυτό που θα αποφασιστεί είναι αν θα τεθεί περιορισμό στις επιλογές μετακινήσεων και χρονικό όριο σε αυτές. 

«Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να μην υπάρξει καταστρατήγηση των μέτρων για τον περιορισμό μετακινήσεων που έχουν οριστεί», ξεκαθάρισε ο κ. Πέτσας.

Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα 10 νέα μέτρα απαγόρευσης που θα ανακοινωθούν

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως τα μέτρα θα ληφθούν για τους λίγους ασυνεπείς και όχι για την πλειοψηφία των Ελλήνων που υπακούν στις υποδείξεις των υπευθύνων. Υπογράμμισε ακόμα πως η κυβέρνηση δε θέλει οι πολλοί να αισθάνονται ότι είναι κορόιδα που υπακούν στα μέτρα, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να περιοριστούν οι συναθροίσεις και οι άσκοπες μετακινήσεις, ειδικά ενόψει του Πάσχα. 

Κορωνοϊός – Πάσχα: Χωρίς επιστροφή το πέρασμα από τα διόδια

Για το λόγο αυτόν αποκάλυψε πως εξετάζεται ακόμα και το κλείσιμο των διοδίων για να αποτραπεί η έξοδος κάποιων προς τα χωριά τους. 
Διευκρίνισε τέλος ότι δεν τίθεται θέμα ολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας. 

Απαγόρευση μετακινήσεων και μονίμων κατοίκων μεταξύ των νησιών

«Φέτος το Πάσχα θα είναι διαφορετικό. Ας ψήσουμε το αρνάκι στον φούρνο και όταν με το καλό περάσει όλο αυτό θα το ψήσουμε και στη σούβλα, αρκεί να είμαστε όλοι καλά», είπε ο κ. Πέτσας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top