Μπακογιάννη: Να μη χαλάσουν λίγοι την προσπάθεια των πολλών

Έκκληση στους πολίτες για ψυχραιμία και υπομονή

Η Ντόρα Μπακογιάννη

Έκκληση στους πολίτες να δείξουν ψυχραιμία και υπομονή απηύθυνε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 FM, η Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας ότι τα μέτρα έχουν ληφθεί για λόγους υγείας.

Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως σε παγκόσμιο επίπεδο γίνεται συζήτηση για την Ελλάδα και τα μέτρα που έλαβε εγκαίρως, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι ο τουρισμός το καλοκαίρι θα είναι ικανοποιητικός αρκεί - όπως είπε - να κερδηθεί το στοίχημα του Απριλίου και να εφαρμοστούν τα μέτρα περιορισμού που έχει λάβει η κυβέρνηση.

Επιστρατεύει χιλιάδες αστυνομικούς για ελέγχους ο Χρυσοχοΐδης

Έκκληση Σταϊκούρα: Μην πηγαίνετε χωρίς λόγο στα γκισέ των τραπεζών

Επιπλέον, η κα Μπακογιάννη σημείωσε πως είναι κρίμα οι λίγοι να χαλάσουν την μεγάλη προσπάθεια των πολλών και ανέφερε πως η Ελλάδα αντιμετωπίζεται, όπως οι άλλες χώρες της ΕΕ.

Η βουλευτής της ΝΔ είπε πως το ευρωομόλογο δημιουργεί εξαιρετικά αρνητικά αντανακλαστικά στη Γερμανία. Εκτίμησε ότι μπροστά στον κίνδυνο διάλυσης της ΕΕ, Γερμανία και Ολλανδία θα αναγκαστούν να αλλάξουν στάση.

Η βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε πως η συνεισφορά των βουλευτών να δώσουν τη μισή τους αποζημίωση έχει έναν συμβολικό χαρακτήρα.

Ανέφερε, τέλος, πως είναι ψευδείς οι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΝΔ δεν ήθελε το δημόσιο σύστημα υγείας και τόνισε ότι μετά την κρίση το δημόσιο σύστημα υγείας θα είναι πιο θωρακισμένο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top