«Όλα κρίνονται και από τους πολίτες» το μήνυμα της κυβέρνησης

Πελώνη: Προετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα

Η Αριστοτελία Πελώνη

«Πρέπει να προετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα» είναι το μήνυμα που έστειλε, για το θέμα του κορωνοϊού, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η κα Πελώνη αναφέρθηκε στα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών, που έχουν τεθεί σε ισχύ από σήμερα, και υπογράμμισε πως «όλα κρίνονται και από τη συμπεριφορά των πολιτών. Το σχέδιο είναι δυναμικό και εξελίσσεται ανάλογα με τις συστάσεις των ειδικών».

«Να μη γίνουμε Ιταλία»: Πώς φτάσαμε στην απαγόρευση κυκλοφορίας

Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τόνισε πως κρίθηκε αναγκαία η απασχόληση και εθελοντών στο ΕΣΥ, απευθύνοντας κάλεσμα σε όσους το επιθυμούν να βοηθήσουν είτε από διάφορες ειδικότητες, είτε από διοικητικές θέσεις.

Όσον αφορά τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), είπε πως στις περιμέτρους των ΚΥΤ αναπτύσσονται υγειονομικές μονάδες.

Σχετικά με τα πρόστιμα, σε όσους δε συμμορφώνονται στα νέα μέτρα, είπε πως τα έσοδα από τα πρόστιμα θα διατεθούν για την ενίσχυση του νοσηλευτικού προσωπικού και του ΕΣΥ.

«Πρώτο και κύριο μέτωπο σε αυτό τον πόλεμο είμαστε εμείς. Ο ιός δεν διασπείρεται μόνος του, τον διασπείρουμε εμείς», σημείωσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top