Στο Μουσείο Λούβρου στο… Άμπου Ντάμπι Μητσοτάκης και Μαρέβα

Με επίσκεψη στο Μνημείο Ηρώων ολοκληρώθηκε η επίσκεψη στα Εμιράτα

Κυριάκος Μητσοτάκης Άμπου Ντάμπι

Το Μουσείο του Λούβρου στο … Άμπου Ντάμπι, το οποίο λειτουργεί σε συνεργασία με το Λούβρο του Παρισιού, επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, λίγο πριν αναχωρήσει από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στα οποία πραγματοποίησε επίσκεψη.    

Η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα κατά την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα  

Επενδυτικό ενδιαφέρον από το Άμπου Ντάμπι για την Ελλάδα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στους χώρους του μουσείου από τον Γάλλο διευθυντή του Manuel Rabatè. Κλείνοντας την επίσκεψή του στο μουσείο, ο Πρωθυπουργός είχε σύντομη συνομιλία και με τον Υπουργό Εξωτερικών του Άμπου Ντάμπι, Σεΐχη Abdullah bin Zayed Al Nahyan.

Η δήλωση Μητσοτάκη για τον καρκίνο - Τι είπε για τη μητέρα του Μαρίκα

Προηγουμένως ο Έλληνας πρωθυπουργός, ολοκληρώνοντας το επίσημο πρόγραμμα της  επίσκεψης εργασίας στο Άμπου Ντάμπι, επισκέφτηκε και κατέθεσε στεφάνι στο Mνημείο Hρώων του Εμιράτου, Wahat Al Karama.

O Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μνημείο Ηρώων στο Άμπου Ντάμπι 

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στο χώρο του μνημείου και στο βιβλίο των επισκεπτών έγραψε τα εξής: «Είναι τιμή μου να επισκέπτομαι αυτό το θαυμάσιο μνημείο  στη μνήμη των γενναίων ηρώων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Οι δυο χώρες και οι λαοί μας θα είναι για πάντα δεμένες με δεσμούς αμοιβαίου σεβασμού και βαθιάς φιλίας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top