«Πόλεμος» για τη βασιλόπιτα των 12.000 ευρώ – Βορίδης: Θα τα πληρώσω εγώ

Στα «κάγκελα» το twitter με την εκδήλωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Ντόρος δημιουργήθηκε γύρω από την πρωτοχρονιάτικη πίτα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, που θα κοστίσει 12.000 ευρώ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπία Τελιγιορίδου, εξαπέλυσε επίθεση στην ηγεσία του υπουργείου με ανάρτησή της στο facebook.

«Απίστευτα πράγματα. Πέρσι στο γραφείο μου στο ΥΠΑΑΤ κόψαμε βασιλόπιτα που στοίχισε 30 ευρώ και φυσικά τα πλήρωσα από την τσέπη μου. Φέτος η πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ΥΠΑΑΤ στοίχισε 12.000 ευρώ!!! 12.000 ευρώ!!! Το επιτελικό κράτος εν δράσει!!!», έγραψε η κυρία Τελιγιορίδου.

Πηγές του υπουργείου απάντησαν πως η τοποθέτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ είναι άστοχη, καθώς η ίδια μιλάει για πίτα που έκοψε στο γραφείο της με λιγοστούς συνεργάτες, ενώ η συγκεκριμένη εκδήλωση αφορά και τους 750 υπαλλήλους του υπουργείου, μαζί με τις οικογένειές τους.

Την ίδια ώρα, το twitter…. ανέλαβε δράση, με πολλούς χρήστες να μιλούν για αδικαιολόγητα υψηλή δαπάνη.

Βορίδης: Θα τα πληρώσω εγώ

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης ήρθε σε αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη για το θέμα.

«Υπάρχει ο κωδικός για το θέμα, δεν το εκπόνησα εγώ», είπε ο κ. Βορίδης στο Open, προαναγγέλοντας ότι θα ανακαλέσει την απόφαση και θα καταβάλλει ο ίδιος το κόστος.

«Θα κάνω το εξής: θα ανακαλέσω την απόφασή μου και θα πληρώσω εγώ την εκδήλωση, για να είμαστε συνεννοημένοι. Κι επειδή δεν είμαι πλούσιος, για να τα βγάλω εύκολα τα λεφτά, θα τα πάρω από την αποζημίωση που μου έδωσε ο συγκυβερνήτης του κύριου Ζαχαριάδη, ο κύριος Καμμένος για προσβολή προσωπικότητας. Πήρα 40.000€ αποζημίωση και θα τα δώσω από εκεί τα λεφτά», δήλωσε ο κ. Βορίδης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top