Εύσημα σε υπουργούς από Μητσοτάκη για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων

Τι είπε για οικονομία, ΔΕΗ, Ένοπλες Δυνάμεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε εξέλιξη βρίσκεται το υπουργικό συμβούλιο, που ξεκίνησε στις 11 το πρωί.

Επί τάπητος, την πρώτη ώρα βρέθηκε «βαριά» ατζέντα με τις αναβαθμίσεις πολεμικών αεροσκαφών, τη ΔΕΗ, αλλά και την οικονομία.

«Συγχαρητήρια σε υπουργούς γιατί τηρούνται τα χρονοδιάγραμματα, καθώς θα έχουμε ψηφίσει κοντά στα τριάντα νομοσχέδια μέχρι το τέλος του έτους», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το 13ο συνέδριο της ΝΔ ξεκινά και θα είναι… «πράσινο»!

«Για τη ΔΕΗ φάνηκε ότι ήμασταν διατεθειμένοι να το κάνουμε και όντως σπάσαμε αυγά. Όσον αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις, πρώτος στόχος είναι η αναβάθμιση του υφιστάμενου υλικού και μετά η προμήθεια νέου πολεμικού υλικού. Αυτή η αναβάθμιση (των F-16 και των Mirage) μπορεί να συμβάλει στο να δοθεί μια αναπτυξιακή ώθηση στην άμυνα», επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Σχετικά με την οικονομία, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη «διαχείριση των καλύτερων από το στόχο αποτελεσμάτων του προϋπολογισμού» και τόνισε ότι θα ανακοινώνονται σταδιακά τα καλά νέα όσο κερδίζουμε δημοσιονομικό χώρο.

Τέλος, ζήτησε από τους υπουργούς να θυμίζουν τη δέσμευση μέσα στην 4ετία για κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και της εισφοράς του τέλους αλληλεγγύης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top