Το 13ο συνέδριο της ΝΔ ξεκινά και θα είναι… «πράσινο»!

Θα διεξαχθεί από 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Πράσινο» θα είναι το 13ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 29 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Φυσικά, από χρωματολογικής απόψεως θα κυριαρχεί το γαλάζιο, ωστόσο, όπως έχει ζητήσει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα πάντα θα είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ψηφιακά.

Το χαρτί θα είναι είδος προς εξαφάνιση, αφού όλες οι προσκλήσεις, οι φάκελοι, το πρόγραμμα και οι ομιλίες θα είναι σε ηλεκτρονική μορφή.

Μέχρι και οι διαπιστεύσεις θα γίνονται μέσω εφαρμογής στα κινητά, ώστε να μην τυπωθούν καρτέλες. 

Μόνη εξαίρεση θα αποτελέσουν τα καρτελάκια, που «κουμπώνουν» στο στήθος οι σύνεδροι.

Από το συνέδριο θα απουσιάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό και το πλαστικό, ειδικά όσον αφορά τα πλαστικά μιας χρήσης, όπως καλαμάκια και καφέδες.

Εξάλλου, σε όλους τους χώρους του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo των Σπάτων θα υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης καθώς επίσης και ένα φωτοβολταϊκό ολοκληρωμένο κέντρο ανταποδοτικής ανακύκλωσης συσκευασιών.

Οι διεθνείς προσωπικότητες που θα δώσουν το παρών 

Πολλές είναι οι διεθνείς πολιτικές προσωπικότητες που θα δώσουν το παρών στο 13ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Ανάμεσα σε αυτές είναι ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, η Ιρλανδή αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μαϊρίντ Μακ Γκίνες, η Ελληνοκύπρια βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού και πρώην πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Στέλλα Κυριακίδου και το στέλεχος του κεντροδεξιού κόμματος της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης Γερμανίας Νταϊάνα Κίνερτ.

«Το μέλλον αρχίζει τώρα»

Κεντρικό σύνθημα στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα είναι «το μέλλον αρχίζει τώρα».

Θα συμμετέχουν πάνω από 1.700 σύνεδροι και πάνω από 5.600 παρατηρητές.

Κάρτα συνέδριο ΝΔ

Η ηλικιακή ανανέωση των συνέδρων είναι εμφανέστατη, αφού ένας στους δύο είναι μετξαύ 25 και 44 ετών / Πηγή: ΝΔ

Όσον αφορά το ηλικιακό φάσμα των συνέδρων, η ανανέωση γίνεται αντιληπτή από το γεγονός ότι ένας στους δύο είναι μεταξύ 25 και 44 ετών (49,7%).
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top