Στο σημείο που επιχειρεί η ΕΜΑΚ στο Δυρράχιο ο Δένδιας

Μαζί με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα

Στο σημείο που επιχειρεί η ΕΜΑΚ για τη διάσωση εγκλωβισθέντων  σε κτίρια  στο Δυρράχιο της Αλβανίας,  βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα. 

To σημείο όπου επιχειρεί η ΕΜΑΚ στο Δυρράχιο 

Σεισμός Αλβανία: Γιαγιά σκοτώθηκε για να προστατέψει τον εγγονό της

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα ενημερώθηκαν από τους Έλληνες πυροσβέστες της ΕΜΑΚ για τις προσπάθειες διάσωσης κάτω από δραματικές συνθήκες και με την προσπάθεια που δίνουν με τον χρόνο για την ανεύρεση επιζώντων και τη μεταφορά τους σε νοσοκομείο.  

 

Ο Νίκος Δένδιας και ο Έντι Ράμα στο Δυρράχιο 

  Δένδιας από Σκόπια: «Ναι» στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανιών

Υπενθυμίζεται ότι το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ - πριν αναχωρήσει από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας - επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

 

Την ΕΜΑΚ πριν φύγει για Αλβανία επισκέφτηκε ο Μητσοτάκης 


ΤΙ  ΔΗΛΩΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ  ΑΠΌ ΤΟ ΔΥΡΡΑΧΙΟ 

Μετά την ενημέρωσή του ο Υπουργός Εξωτερικών δήλωσε από το Δυρράχιο: 

«Βρίσκομαι εδώ με την εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με δύο μονάδες ΕΚΑΜ για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον φίλο αλβανικό λαό. Τα έχουμε περάσει, τα ξέρουμε, θα κάνουμε ο,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε. Είμαστε δίπλα στον αλβανικό λαό, στην κυβέρνησή του, για να προσφέρουμε ο,τι μπορούμε. Σας ευχαριστώ κύριε Πρωθυπουργέ.»  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top