ΠΑΣΟΚ: Θέμα ηγεσίας έθεσε ανοιχτά ο Παύλος Γερουλάνος

Βρέθηκε απέναντι στη Φώφη Γεννηματά

Ο Παύλος Γερουλάνος

Θέμα ηγεσίας έθεσε χωρίς περιστροφές ο Παύλος Γερουλάνος κατά την ομιλία του στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στο ΣΕΦ, αμφισβητώντας ανοιχτά τη Φώφη Γεννηματά. 

Γεννηματά: «Από Δευτέρα μηδενική ανοχή σε εσωστρέφεια και υπονομεύσεις»

Άφησε μάλιστα βαρύτατες αιχμές τόσο για τον τρόπο διεξαγωγής του συνεδρίου όσο και για την εγκυρότητα των αποφάσεων που θα λάβει για τις καταστατικές αλλαγές.

«Μας ζητούν να θάψουμε το ΠΑΣΟΚ με προσυνεδριακές απειλές, προσωπικούς χαρακτηρισμούς, σας έφερα εδώ 2.000 υπογραφές που είναι περισσότερες από αυτό εδώ το Σώμα», ανέφερε κατά την έναρξη της ομιλίας του ο κ. Γερουλάνος.

Σχολιάζοντας την απόφαση της Φ. Γεννηματά να «ενσωματωθεί» το ΠΑΣΟΚ στο ΚΙΝΑΛ επισήμανε τα εξής: «Το πρόβλημα δεν είναι για να μην έχουμε, λέει, δυισμό. Άλλο είναι. Ότι ενώ σήμερα μας ζητούν να θάψουμε το ΠΑΣΟΚ εδώ μέσα, αύριο όλοι ΠΑΣΟΚ θα λέμε ότι είμαστε εκεί έξω».

«Ακόμη και η σημερινή ηγεσία που μας ζητάει να θάψουμε το ΠΑΣΟΚ, στις επόμενες εκλογές ΠΑΣΟΚ θα λέει ότι είναι. Τον ήλιο δεν έβαλε στο ψηφοδέλτιό της; Γιατί; Διότι μόνο ΠΑΣΟΚ υπάρχει εκεί έξω», πρόσθεσε.

Ο Παύλος Γερουλάνος εκτίμησε ότι χωρίς ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΝΑΛ θα έχει την τύχη του Ποταμιού, προβλέποντας τη διάλυσή του και για το λόγο αυτό ζήτησε «ηγεσία με αυτοπεποίθηση, ανοιχτή σε διαφορετικές απόψεις, που συνθέτει και δεν διχάζει, που αντιλαμβάνεται την πολιτική αντιπαράθεση ως οξυγόνο και τη δημοκρατία ως μόνο πολιτικό εργαλείο σεβασμού και κύρους, εργαλείο ελευθερίας».

Κατέληξε τέλος λέγοντας: «Σας ζητούν να θάψετε το ΠΑΣΟΚ. Ψηφίστε ό,τι θέλετε, άλλωστε δεν έχετε απαρτία. Άλλωστε, ό,τι και να θάψετε εδώ μέσα σήμερα, θα αναστηθεί εκεί έξω αύριο».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top