Οι Έλληνες πολιτικοί συμφωνούν για... Τσιτσιπά

Παυλόπουλος: Απέδειξες τι σημαίνει πραγματικός Έλληνας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη του επιτυχία έδωσε στον Στέφανο Τσιτσιπά σύσσωμη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, αλλά και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί.

Αποθέωση Τσιτσιπά από τον ξένο τύπο- Ο 6ος νεότερος νικητής του ΑTP Finals

«Με τη μεγαλειώδη νίκη σου, αποτέλεσμα του απαράμιλλου ταλέντου σου και της αδάμαστης θέλησής σου, από την μια πλευρά πιστοποίησες ότι πλησιάζεις, ολοένα και περισσότερο, στην κορυφή του παγκόσμιου τένις. Και, από την άλλη πλευρά, απέδειξες, στο διεθνές αθλητικό στερέωμα και όχι μόνο, τι σημαίνει Ελλάδα και τι σημαίνει πραγματικός Έλληνας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον Στέφανιο Τσιτσιπά. 

Μητσοτάκης και Μαρέβα αποθέωσαν τον Τσιτσιπά: «Παικταρά, παικταρά!»

«Πρωταθλητής» έγραψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση του στο Twitter, την οποία συνόδευε με τρεις ελληνικές σημαίες.

Ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε ότι ο 21χρονος τενίστας «απέδειξε σήμερα ότι είναι ένας σπουδαίος αθλητής, κορυφαίος σε παγκόσμιο επίπεδο. Συγχαρητήρια Στέφανε Τσιτσιπά για τη μεγάλη σου νίκη! Η μεγαλύτερη μέχρι την επόμενη».

Στο μήνυμά του στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, έδωσε «πολλά συγχαρητήρια για τη μεγάλη αυτή νίκη, δίκαια βρίσκεσαι στην κορυφή. Όλη η Ελλάδα είναι στο πλευρό σου. Καλή συνέχεια, με δύναμη, υγεία και με πολλές ακόμη μεγάλες επιτυχίες».

Νωρίτερα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, δήλωσε το εξής: «Σήμερα έγραψες ιστορία. Και μαζί με σένα πανηγυρίζει όλη η Ελλάδα. Συγχαρητήρια».

«Μόνο μπράβο, μόνο συγχαρητήρια! Στέφανε Τσιτσιπά, όλη η Ελλάδα πανηγυρίζει μαζί σου, όλος ο πλανήτης σε χειροκροτά, σε θαυμάζει! Μην σταματάς να ονειρεύεσαι, να προσπαθείς, να νικάς! Είσαι το παρόν και το μέλλον στο παγκόσμιο τένις», έγραψε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top