Μητσοτάκης και Μαρέβα αποθέωσαν τον Τσιτσιπά: «Παικταρά, παικταρά!»

«Στέφανε, δεν έχω φωνή» είπε η σύζυγος του Πρωθυπουργού

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Την απόλυτη αποθέωση γνώρισε από το Πρωθυπουργικό ζεύγος ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, να τον περιμένουν στα αποδυτήρια μετά τη μεγάλη νίκη του επί του Φέντερερ, για να του δώσουν συγχαρητήρια.

Όπως θα δείτε και στο video, ο Πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του, έδωσαν «το παρών» στο Λονδίνο και στην O2 Arena, παρακολουθώντας με κομμένη την ανάσα την επική μάχη ανάμεσα στον Έλληνα τενίστα και στον Ελβετό θρύλο του τένις για το ATP Finals.

Τσιτσιπάς: Κατατρόπωσε με 2-0 σετ τον Φέντερερ - Πέρασε στον τελικό του ATP

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς θριάμβευσε, έσπευσαν να του μιλήσουν από κοντά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκάλιασε θερμά τον Έλληνα τενίστα, ενώ η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ενθουσιασμένη και συγκινημένη με το κατόρθωμά του, τον αγκάλιασε επίσης, αποκαλώντας τον «παικταρά» και λέγοντάς του πως ποτέ δεν έχει ξαναφωνάξει τόσο πολύ στη ζωή της.

 

H στιγμή της αποθέωσης Τσιτσιπά από το Πρωθυπουργικό ζεύγος

«Στέφανε, δεν έχω φωνή», είπε η σύζυγος του πρωθυπουργού στον Έλληνα πρωταθλητή, προσθέτοντας πως «μας έκανες υπερήφανους, συγχαρητήρια, ρε Στέφανε».

Ο Πρωθυπουργός με τη σειρά του αναφέρθηκε και στο τεχνικό κομμάτι του παιχνιδιού, σχολιάζοντας πως «ήσουν σούπερ, και στα μπρέικ πόιντς, σε όλα, ειδικά τα μπρέικ πόιντς τα έπαιξες τέλεια».

 

To μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Instagram για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού τους ευχαρίστησε, τους ρώτησε αν οι θέσεις που είχαν ήταν καλές, με το πρωθυπουργικό ζεύγος να απαντά ότι ήταν «όλα μια χαρά». «Οι θέσεις ήταν φανταστικές, καταπληκτικές, το θέμα είναι αν άκουγες που φωνάζαμε, που ουρλιάζαμε«, του είπε η Μαρέβα Μητσοτάκη. Ο κ. Μητσοτάκης είπε, επίσης, στον Τσιτσιπά ότι ήταν καταπληκτικός, ενώ συνεχάρη και τον πατέρα του -και προπονητή του- Απόστολο Τσιτσιπά.

Να σημειωθεί πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Λονδίνο για ιδιωτική επίσκεψη, καθώς η κόρη του εργάζεται εκεί. Ο Πρωθυπουργός που είναι λάτρης του αθλήματος και θαυμαστής του Στέφανου Τσιτσιπά δεν έχασε την ευκαιρία να τον θαυμάσει από κοντά, και όπως φαίνεται, του έφερε γούρι. Μάλιστα ο Πρωθυπουργός φέρεται να είπε σε στενούς συνεργάτες του: «Η είδηση σήμερα είναι ο Στέφανος και όχι εγώ που ήρθα να τον δω».

Λίγες ώρες μετά τη νίκη του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε στο Instagram του μία φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γράφοντας:

«Mακρύς ο δρόμος μου, αλλά με καλή παρέα»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My road is long with good company. @atptour | #nittoatpfinals

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top