Βανδάλισαν το γραφείο της Κεραμέως – Πέταξαν μαύρες μπογιές

«Καταδικαστέα κάθε απόπειρα τρομοκράτησης»

Το βανδαλισμένο γραφείο της Κεραμέως

Επιδρομή με μπογιές πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ομάδα αντιεξουσιαστών στο πολιτικό γραφείο της Νίκης Κεραμέως.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, μέλη αναρχικής συλλογικότητας που αντιτίθενται στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση, πέταξαν μαύρες μπογιές στους τοίχους και τις πόρτες, ενώ έγραψαν συνθήματα στους τοίχους.

Κεραμέως: Kάποιοι επιβάλλουν τις απόψεις τους με βία

«Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης, εκφοβισμού, παράκαμψης του νόμου και του δημοκρατικού διαλόγου είναι απολύτως καταδικαστέα. Θα συνεχίσουμε να συζητούμε με επιχειρήματα, ακόμη κι αν κάποιοι έχουν συνηθίσει να μεταχειρίζονται βία για να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Γιατί αυτό υπαγορεύει το χρέος και η ευθύνη μας προς τους πολίτες».

Πέτσας: «Θρασύδειλοι τραμπούκοι»

«Θρασύδειλοι τραμπούκοι βανδάλισαν σήμερα το πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως. Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται και συνεχίζει το έργο του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των δημόσιων Πανεπιστημίων.  Όπως εμείς, έτσι και όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να καταδικάσουν αυτή την φασιστική ενέργεια» δήλωσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μετά την επίθεση στο πολιιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top