Novartis: Αρχίζουν οι καταθέσεις για τον ρόλο του «Ρασπούτιν»

Στον Άρειο Πάγο Σαμαράς, Αβραμόπουλος και Βενιζέλος

Κτίριο Novartis

Την πόρτα των εισαγγελέων του Αρείου Πάγου στο πλαίσιο της υπόθεσης Novartis θα περάσουν από σήμερα έως την Πέμπτη ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιάννης Αγγελής.

Οι καταθέσεις τους αφορούν την έρευνα για τις καταγγελίες περί ύπαρξης πολιτικής σκευωρίας στην υπόθεση, με φόντο το πολιτικό πρόσωπο, που βρίσκεται πίσω από την κωδική ονομασία «Ρασπούτιν».

Οι καταθέσεις αναμένεται να δρομολογήσουν πολιτικές εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς η δικογραφία θα διαβιβαστεί στη Βουλή και δεν αποκλείεται να συσταθεί εξεταστική επιτροπή.

«Πριν από ενάμισι χρόνο,εξαρχής κατέθεσα μηνύσεις κατά των ψευδομαρτύρων και λοιπών για την υπόθεση. Δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα, δεν αναφέρθηκα σε ονόματα. Στόχος μου είναι να αποκαλυφθούν οι εμπνευστές, σκευωροί, ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί μιας σκοτεινής υπόθεσης. Να τιμωρηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Εχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη ότι θα φέρει στο φως όλη τη σκευωρία και τα ονόματα», δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος μετά την κατάθεσή του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top