Οι αντιδράσεις των μικρότερων κομμάτων στο φορολογικό νομοσχέδιο

Τι είπαν οι αρχηγοί τους στη συζήτηση στη Βουλή

Μπορεί το φορολογικό νομοσχέδιο να ψηφίσθηκε με ευρύτατη πλειοψηφία στη Βουλή, δεν  έλειψαν όμως οι αντιδράσεις κατά τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, στη συζήτηση στη Βουλή.

Με ευρύτατη πλειοψηφία υπερψηφίστηκε το φορολογικό νομοσχέδιο

Μεταξύ άλλων ανέφεραν:  

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ,  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΙΝΑΛ :  «Δεν υπάρχουν περιθώρια για δεσμέυσεις που θα αφαιρέσουν βασικά δικαιώματα των εργαζομένων των συνταξιούχων , των ανθρώπων του μόχθου. Οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις  πρέπει να έχουν προοδευτικό χαρακτήρα και φυσικά την αποδοχή της κοινωνίας».  

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ,  ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΚΕ: «Οι τροποποιήσεις που φέρνετε  στο νόμο για τη ρύθμιση  120 δόσεων   αποτελούν πρόκληση γιατί τι θέλετε;  Θέλετε να σφίξετε τη θηλιά στο λαιμό στα λαϊκά στρώματα που πρέπει να εκπληρώνουν και τις τρέχουσες φορολογικές υποχρεώσεις».   

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ,  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ": «Ο ΕΝΦΙΑ δηλώνει δήμευση  περιουσίας (κατ)  Φτιάξατε ένα έκτρωμα που λέγεται ΕΝΦΙΑ και αντί να σκοτώσετε για να ανακουφιστεί και ο Έλληνας  του λέτε θα υφίσταται αλλά θα σε μαστιγώνει λιγότερο. Δεν είναι λογική αυτή είναι παραλογισμός». 

ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ,   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΜεΡΑ25 : «Ως ΜεΡΑ25 στενοχωριόμαστε που είμαστε το μιγαδικό κόμμα που θα  καταψηφίσει το νομοσχέδιο. Δεν θα μας πήγαινε το χέρι δεν θα έβγαινε η φωνή μας να πούμε υπερψηφίζουμε επί της αρχής  ένα φορολογικό ν/σ που είναι παντελώς άσχετο με το φορολογικό πρόβλημα της χώρας». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top