Το έριξαν στα τσίπουρα οι πολιτικοί αρχηγοί λίγο πριν την κάλπη

Μεζέδες και κουβέντα με τους δημοσιογράφους

Στα… τσίπουρα το έριξαν οι πολιτικοί αρχηγοί και σε συζήτηση με τους πολιτικούς συντάκτες  εκμεταλλευόμενοι τον υποχρεωτικό από την εκλογική νομοθεσία τερματισμό της προεκλογικής εκστρατείας τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. 

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε το Λαύριο, με μεζέδες στην ταβέρνα «Αυλή», από  όπου και οι φωτογραφίες του star.gr.

 

(O Αλέξης Τσίπρας με πολιτικούς συντάκτες στο Λαύριο) 
 

Όπως μετέδωσε στο μεσημβρινό δελτίο του Star η Ειρήνη Σαββοπούλου,  στο ερώτημα των δημοσιογράφων  «γιατί  στο Λαύριο» ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε ότι ήταν μία περιοχή την οποία ήθελε να επισκεφθεί και κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά  ήταν τόσο συμπιεσμένος ο προεκλογικός χρόνος που δεν τα κατάφερε και αλλά επέλεξε να συναντήσει σε αυτήν τελικά τους δημοσιογράφους, για το καθιερωμένο «τσιμπούσι». 

Ο πρωθυπουργός  επέλεξε να πιει κρύα μπύρα λόγω και της ζέστης, αλλά ήταν φειδωλός στις δηλώσεις πολιτικού περιεχομένου, περιοριζόμενος να πει ότι είναι αισιόδοξος και ότι περιμένει το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής.     

O πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης παρέθεσε γεύμα στους πολιτικούς συντάκτες, στο καφέ «Μιουζίκ»  στο Παγκράτι, το οποίο αποδείχθηκε…  γουρλίδικο, καθώς εκεί  έγινε και το αντίστοιχο γεύμα και πριν τις ευρωεκλογές.  

To «νέο» σε  αυτήν την περίπτωση, όπως μετέδωσε ο Πέτρος Μποτσαράκος, είναι ότι στο γεύμα παρέστησαν αρκετοί ανταποκριτές Ξένου  Τύπου, καθώς όπως αποδεικνύεται το ενδιαφέρον των ΜΜΕ του εξωτερικού για τις εκλογές στην Ελλάδα είναι μεγάλο. 

(To γεύμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη σε δημοσιογράφους)  

Ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν άνετος,  χωρίς άγχος, αν και φαινόταν κουρασμένος από την προεκλογική εκστρατεία.  Έκανε πάντως αρκετές αποκαλύψεις και για την επόμενη ημέρα, αλλά  λόγω των δεσμεύσεων  του εκλογικού νόμου δεν είναι δυνατόν  να αναφέρουμε κάτι περισσότερο σήμερα. 

(Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με δημοσιογράφους και συνεργάτες του στο γεύμα στο Παγκράτι)    

Τσίπουρα και μεζέδες από τη Φώφη Γεννηματά είχε το μενού του ΚΙΝΑΛ, στο Sea Bar στην Ηλιούπολη, όπως και του ΚΚΕ στο «Ρακάδικο» στον Πειραιά, με τον Γ.Γ. Δημήτρη Κουτσούμπα να επισκέπτεται νωρίτερα και εκλογικό κέντρο του κόμματος στην περιοχή.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top