Ρουσόπουλος: Άτεχνη η προπαγάνδα της κυβέρνησης κατά της ΝΔ

Debate με τον Τζανακόπουλο

Για άτεχνη προπαγάνδα και διαστρέβλωση των θέσεων της ΝΔ  επέκρινε την κυβέρνηση ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών,  Θεόδωρος Ρουσόπουλος στο debate στον τηλεοπτικό σταθμό Open, με τον υπουργό Επικρατείας-κυβερνητικό εκπρόσωπο και υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθηνών, Δημήτρη Τζανακόπουλο.                

«Το σχέδιο το ανακάλυψε η κυβέρνηση τρεις μέρες πριν τις εκλογές από μια ατυχή δήλωση που έγινε από ένα στέλεχος του κόμματος. Μέσα στη ζωή είναι όλα. Με μια άτεχνη προπαγάνδα ο ΣΥΡΙΖΑ  θέλει να θολώσει το πρόγραμμά μας. Θέλει  να συσπειρώσει το δικό του κόμμα και να στείλει ψηφοφόρους της ΝΔ σε μικρότερα κόμματα,  για να είναι λιγότερο ισχυρή η αυτοδυναμία»  τόνισε ο πρώην υπουργός.    

«Η συγκεκριμένη δήλωση δεν ήταν ατυχής. Ήταν μια δήλωση ειλικρίνειας από τον κ. Παπαδημητρίου. Επειδή δεν ήταν πολιτικός, έχει την τάση να λέει τα πράγματα όπως είναι.  Εδώ δεν υπάρχει ζήτημα «διαστρέβλωσης» του προγράμματος της ΝΔ .Όσα έχουμε πει για το πρόγραμμα της ΝΔ για το ασφαλιστικό, τα εργασιακά κλπ είναι αλήθεια» ισχυρίσθηκε ο κ. Τζανακόπουλος, δίνοντας έμφαση  στην κριτική του στο πρόγραμμα της ΝΔ για την ασφάλιση σε ιδιωτικούς φορείς, για να προκαλέσει την παρέμβαση του κ. Ρουσόπουλου.  «Το λέτε σαν να στέλνει η ΝΔ όλους τους ασφαλισμένους στον ιδιωτικό τομέα» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, ο οποίος διευκρίνισε  ότι πρόκειται για συμπληρωματική  και προαιρετική επιλογή.       

«Το Μέγαρο Μαξίμου έβγαλε μια ανακοίνωση με τα ονόματα τεσσάρων στελεχών της ΝΔ που συζητούσαν  πέρσι για όλα τα ενδεχόμενα. Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση.  Ο κ. Μητσοτάκης το κατέστησε σαφές» σχολίασε επίσης ο κ. Ρουσόπουλος σχετικά με το ερώτημα που τέθηκε για την δήλωση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου και τη σημερινή  δήλωση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στον Ant1, όπως ανέφερε, ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η πιστοληπτική γραμμή για τα κόκκινα δάνεια.    

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέμεινε επίσης ότι ο κ. Μητσοτάκης αλλάζει συνεχώς όσα υποστηρίζει  για τον χρόνο εφαρμογής των φοροελαφρύνσεων, όπως και για άλλα ζητήματα.           

«Το 2020 είναι η πρώτη χρονιά των φοροελαφρύνσεων. Περίμενα προπαγάνδα από εσάς αλλά αυτή είναι άτεχνη προπαγάνδα»  σχολίασε ο πρώην υπουργός, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση Τσίπρα και για τα συνεχή εμπόδια στην επένδυση του Ελληνικού.    Όπως ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών, ως κυβέρνηση η  ΝΔ και με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα υλοποιήσει τις μεγάλες επενδύσεις, με στόχο την ανάπτυξη της χώρας.      
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top