Φ.Γεννηματά: Περιοδεία στα Χανιά- Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Κόντρα πολιτικών αρχηγών ενόψει των βουλευτικών εκλογών

Η αντίστροφη μέτρηση για την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου έχει ξεκινήσει και οι πολιτικοί αρχηγοί κορυφώνουν τον προεκλογικό τους αγώνα.

Διμέτωπη επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά από τη Κρήτη, όπου πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία. 

 «Το δίλημμα αυτών των εκλογών δεν είναι«Μητσοτάκης ή Τσίπρας», δεν είναι «Μητσοτάκης ή χάο»ς, είναι «ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή περιπέτειες». Γιατί το Κίνημα Αλλαγής είναι δύναμη δημοκρατικής ομαλότητας και σταθερότητας», δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Ο Δ. Κουτσούμπας για τα διλήμματα της κάλπης 

«Την επόμενη Κυριακή, ο ελληνικός λαός θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερις μνημονιακούς, δύο φασίστες ακροδεξιούς και στο ΚΚΕ. Να δώσει τη δύναμη ,λοιπόν, στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, για να' ναι δυνατό την επόμενη μέρα, για να είναι έτσι δυνατός και ο ελληνικός λαός», είπε χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Β. Λεβέντης: «Η ΝΔ έχει μια ανακολουθία και αντίφαση»

«Όλοι μαζί μπορούμε. Αυτό σημαίνει ότι όλοι χρειαζόμαστε στο καθετί. Στο Μαξίμου, όμως, ο Μητσοτάκης θέλει να είναι μόνος του. Και μόνο αυτή η αντίληψη δείχνειτο ότι δείχνει ότι η ΝΔ έχει μια βασική ανακολουθία και αντίφαση», είπε, μεταξύ άλλων, σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Περιοδεία Ν. Μιχαλολιάκου στη Μακεδονία

Το συνοριακό φυλάκιο των Ευζώνων επισκέφτηκε ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίσουμε ένα κράτος με την ονομασία «Βόρειος Μακεδονία». Η Μακεδονία είναι ελληνική και μόνο ελληνική», δήλωσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Δείτε ολόκλήρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top