Βουλή: «Βροχή» οι τροπολογίες για όλα τα γούστα και για 10.500 διορισμούς!

Απίθανα ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής

Απόρησαν αρκετοί  για το γεγονός ότι η Βουλή φαίνεται τελικά ότι θα κλείσει δύο - τρεις μέρες αργότερα (χωρίς πάντως να μετατεθεί η ημερομηνία των εκλογών μετά τις 7 Ιουλίου),  αλλά όπως φαίνεται ο κύριος λόγος που ο Αλέξης Τσίπρας θα καθυστερήσει να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι οι τροπολογίες κάθε είδους που κατατίθενται σωρηδόν στη Βουλή για «εξυπηρετήσεις»!    

Γιατί έγινε «λάστιχο» η ημερομηνία διάλυσης της Βουλής        
 

Μεταξύ 10-13 Ιουνίου ο Αλέξης Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
 

«Έρχονται βροχή οι τροπολογίες» σχολίασε  χαρακτηριστικά η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. Όπως ανέφερε, τις τελευταίες ώρες έχουν κατατεθεί επτά τροπολογίες, παρά την «ευχή» που εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης να μην έρθουν φωτογραφικές διατάξεις που όμως… ήλθαν.           

Χαρακτηριστικό είναι ότι τις τελευταίες ώρες κατατέθηκαν επτά τροπολογίες, κάθε είδους  όπως για την παράταση εργασίας συγκεκριμένων συμβασιούχων μέχρι τις  30/10, αλλά και για το…  ύψος και την κλίση στις στέγες των σπιτιών των σπιτιών της Κεφαλονιάς (από την τοπική βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοπεφτάτου).  

Πριν από λίγο όμως κατατέθηκε και τροπολογία για τον διορισμό 10.500 εκπαιδευτικών, σε δύο δόσεις, από τον Σεπτέμβριο του 2019!      

Και μπορεί ήδη να έχουν ανακοινώσει ΝΔ και ΚΚΕ ότι θα αποχωρήσουν από τις εργασίες της Βουλής, καταγγέλλοντας την πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ, όμως στην κυβέρνηση μάλλον χαίρονται, γιατί η αποχώρηση της αντιπολίτευσης κάνει τη «δουλειά» της κατάθεσης τροπολογιών πιο εύκολη.           
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top