Όλοι εναντίον όλων μετά τη βαριά ήττα στον ΣΥΡΙΖΑ

Συντροφικά μαχαιρώματα και στην ΠΓ κατά Τσακαλώτου για την υπερφορολόγηση

Εσωστρέφεια και συντροφικά μαχαιρώματα έφερε στον   ΣΥΡΙΖΑ η βαριά ήττα της Κυριακής. Οι βολές και τα καρφιά φτάνουν μέχρι και την αυλή του Μαξίμου, στοχεύοντας στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, όπως τον Δ. Τζανακόπουλο, τον Ν.  Παππά  και τον Χρ.  Βερναρδάκη.

Καζάνι που βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογική ήττα
 

Συνεδρίαση Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ για το εκλογικό αποτέλεσμα
 

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Π.Γ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

To κλίμα αυτό επιβεβαιώθηκε και στην τετράωρη  συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ο πρωθυπουργός ζήτησε να μπει τέρμα στην εσωστρέφεια, ενώ τα μέλη του οργάνου αναγνώρισαν ότι δεν μπορεί να μπει στη μάχη των εθνικών εκλογών το κόμμα τους μέσα σε αυτό το κλίμα.

Στην ίδια συνεδρίαση όμως  δεν έλειψαν τα βέλη για την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης, όπως και για επικοινωνιακά λάθη, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο για άμεσες αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο, αλλά και στις εταιρείες δημοσκοπήσεων με τις οποίες συνεργάζεται το Μέγαρο Μαξίμου!  

Στην ίδια συνεδρίαση συμφώνησαν πάντως ότι η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τις αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης, για το οποίο όμως υπάρχει επίσης προβληματισμός για τη διαχείρισή του σε επικοινωνιακό επίπεδο, με δεδομένη την έντονη αντίδραση ήδη της αντιπολίτευσης.       
  

Πόλεμος στη Δικαιοσύνη - Παπασπύρου: Δεν ζήτησα την παραίτηση της Δημητρίου

 

Προηγουμένως, ο  Νίκος Παππάς απαξίωσε την κριτική.  «Για το αποτέλεσμα όταν είναι δυσμενές ξεπηδάνε οποιουδήποτε τύπου ερμηνείες. Όλα αυτά τα οποία ακούγονται θεωρώ ότι  είναι δευτερεύοντα»,  δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής στον Alpha.  

ΚΑΡΦΙΑ ΓΙΑ ΑΛΑΖΟΝΙΚΕΣ  ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ 

Το ύφος και το ήθος κυβερνητικών στελεχών  στηλίτευσαν πρώτοι οι Π.Σκουρλέτης,  ο Ν.Φίλης. ο Ν.Ξυδάκης και   Ν. Κοτζιάς. Παρασκηνιακά όμως υπάρχει ένα «τσουνάμι» κατηγοριών  για αλαζονικές συμπεριφορές ακόμη και στο πρωθυπουργικό περιβάλλον. 

«Το ύφος και το ήθος που πολιτεύεται ο καθένας παίζουν έναν ρόλο στο να μαζεύει η κοινωνία θετικά ή αρνητικά συμπεράσματα» δήλωσε ο Γ. Γ. Εσωτερικών Κ. Πουλάκης.  

«Αν υπήρξαν, κάποια στιγμή, μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια κάποιες μεμονωμένες συμπεριφορές… ενδεχομένως να υπήρξαν» παραδέχθηκε ο κ. Τζανακόπουλος. 

ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ:  ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ 

Εκείνος που συγκεντρώνει την μήνιν όλων, είναι ο Χριστόφορος Βερναρδάκης για τις υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις του το βράδυ της Κυριακής.

Σήμερα παραδέχτηκε ότι η διαφορα δεν ειναι αναστρέψιμη και αντεπιτέθηκε: «Οι ερμηνείες κινούνται σε επίπεδο σαπουνόπερας. Είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ο πρωθυπουργός και να υπάρχει κάποιος που τον απομονώνει;»

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ 

Μετά την Όλγα Γεροβασίλη, το επικοινωνιακό επιτελείο καρφώνει και Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος παραδέχεται ότι η κυβέρνηση είχε επικοινωνιακή αδυναμία.  Στο κάδρο μπαίνει και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος που δέχτηκε επικρίσεις από τον Στέλιο Κουλογλου και τον Γιώργο Βαρεμένο για την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης, θέμα που όπως προαναφέρθηκε τέθηκε και στη συνεδρίαση της Π.Γ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top