Καζάνι που βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογική ήττα

Πυκνώνουν οι αντιδράσεις και τα συντροφικά μαχαιρώματα

Καζάνι που βράζει είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη βαριά ήττα στις κάλπες της Κυριακής. Ο ένας καρφώνει τον άλλον για το ποιός και τι έφταιξε ενώ ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να κάνει στα στελέχη του τονωτικές ενέσεις.. 

«Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό Ισως τελικά το χθεσινό να μας βγει και σε καλό.  Να βγούμε πιο δυνατοί» τόνισε ο πρωθυπουργός στη σύσκεψη ΚΕ - Επιτροπής  Εκλογικού Αγώνα, ενώ υποστήριξε: «Δε βλέπω σκυθρωπά πρόσωπα αλλά αγωνία και πείσμα».  

Τσίπρας: Κυβέρνηση ΝΔ-ακροδεξιάς ή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας;

Όμως αδιάψευστος μάρτυρας  είναι η εικόνα στα τηλεοπτικά πλάνα του ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και τα οποία αποκαλύπτουν την απογοήτευση και τον  προβληματισμό,  στην πρώτη κομματική συνεδρίαση λίγες ώρες μετά το σοκ» 

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ 

Στο στόχαστρο εχει μπει το επιτελείο του Μαξίμου, με  τις ευθύνες να στρέφονται κατά  Τζανακόπουλου, Παππά και Βερναρδάκη. «Κάποιοι στο Μαξίμου είχαν αλαζονικές συμπεριφορές, ότι τα ήξεραν όλα»  δήλωσε ο Ν. Κοτζιάς στον Kontra.  

"Δεν επικοινωνήθηκε σωστά το έργο της κυβέρνησης" κάρφωσε η Όλγα Γεροβασίλη τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. 

Βολές κατά του Παύλου Πολάκη αλλά και άλλων στελεχών εξαπέλυσε ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην ΕΡΤ. «Με τον τρόπο τους δημιούργησαν μια εικόνα, δε θα το έλεγα αλαζονείας,  αλλά δεν ήταν μετρημένοι και νουνεχείς όσο έπρεπε» δήλωσε ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.  

Στα έξι μέτρα στήνει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και ο Νίκος Ξυδάκης μιλώντας για συμπεριφορές γουέστερν, ενώ στάζει φαρμάκι για την «πράσινη διεύρυνση» μιλώντας για «μισθοφόρους» και «γυρολόγους». 

Μετά τον  Νίκο Φίλη που μίλησε για το ύφος της εξουσίας ανάλογη κριτική άσκησε και ο Στέλιος Κούλογλου, επικρίνοντας επίσης και την επιλογή της υπερφολόγησης. 

 "ΛΑΚΙΣΕ" Η Θ.ΜΕΓΑΛΟΙΚΟΝΟΜΟΥ  

Τι και αν του έγραφε τραγούδια:  Η.... φανατική θαυμάστρια του πρωθυπουργού πήδηξε πρώτη απο το πλοίο, δίνοντας την παραίτησή της επειδή όπως λένε στον  ΣΥΡΙΖΑ δεν τις έκαναν τα χατίρια στη Β’ Πειραιά που θέλει να πολιτευθεί.  

Παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Στο μεταξυ εντύπωση προκαλούν  φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας να βρίσκεται με πολιτικά σε δυο προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.  «Πήγα στη συγκέντρωση για να εποπτεύσω τα μέτρα»  ήταν η απάντησή του.  

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ απαντά για την παρουσία του στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top