Εκλογές: Υποψήφιος συστήνεται ως «ο εφευρέτης της διαδικτυακής τηλεόρασης»

Κατεβαίνει στον δήμο Παλλήνης με το συνδυασμό της Ραχήλ Μακρή

Στούντιο τηλεόρασης

Με τον συνδυασμό της Ραχήλ Μακρή «Άλλη Πόλη» για τον δήμο Ανθούσας, Γέρακα και Παλλήνης κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο «εφευρέτης της διαδικτυακής τηλεόρασης παγκοσμίως».

Ο λόγος για τον Άγγελο Διαμαντουλάκη, σκηνοθέτη και σεναριογράφο, ο οποίος χρησιμοποιεί αυτό τον χαρακτηρισμό στην κάρτα της υποψηφιότητάς του.

Ευρωεκλογές: Εκπλήξεις από νέα δημοσκόπηση λίγες μέρες πριν την κάλπη

«Κρυφό» δώρο στις εκλογικές αποζημιώσεις των υπαλλήλων σε ΟΤΑ και Δημόσιο

Υποψήφιος Άγγελος Διαμαντουλάκης

«Το όραμα της Ραχήλ Μακρή για την περιοχή της Παλλήνης, στην οποία μεγάλωσα, ζω και αγαπώ, ήταν αρκετό για να σταθώ σύμμαχος στο πλευρό της και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την υλοποίηση του. Η Παλλήνη μας έχει ανάγκη και δεν μπορώ να το αγνοήσω», αναφέρει ο ίδιος.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, «το 2003 ίδρυσε την πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση παγκοσμίως και του έχει δοθεί διεθνώς το προσωνύμιο "πατέρας της internet tv"».

Τι έχει δηλώσει ο ίδιος για την «εφεύρεση της διαδικτυακής τηλεόρασης»

«Αν και έχει περάσει στον κόσμο ότι η πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση ξεκίνησε το 2005, το Tvonline ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2003. Ξεκίνησε ως αντίδραση καθώς δεν μπορούσα με τίποτα να βρω εργασία σε έναν τηλεοπτικό σταθμό. Οι πόρτες ήταν κλειστές όχι επειδή δεν είχα τις γνώσεις και τα προσόντα αλλά επειδή δεν είχα γνωριμίες για να “σπρώξουν” το βιογραφικό μου. Μη ξεχνάμε ότι αποφοίτησα ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης στα 17 μου χρόνια, κάτι που έγινε αναφορά σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές παρουσιάζοντας με ως παιδί θαύμα κλπ.», είπε πρόσφατα ο κ. Διαμαντουλάκης σε συνέντευξή του στη Νέα Κρήτη.

Οι εκλογές των… δημοσιογράφων: Ποια γνωστά πρόσωπα κατεβαίνουν υποψήφιοι

Επίδομα παιδιού: Πριν τις εκλογές η β’ δόση – Πότε θα δοθούν τα χρήματα

«Απογοητεύτηκα από τις κλειστές πόρτες των καναλιών και είπα στον εαυτό μου “Θα φτιάξω το δικό μου κανάλι”. Το εγχείρημα ήταν δύσκολο καθώς εκείνη την εποχή το διαδίκτυο δεν είχε την κίνηση που έχει σήμερα με αποτέλεσμα να μην υπάρξει καθόλου στήριξη από χορηγίες, επενδυτές κλπ. Παρόλα αυτά το Tvonline βγήκε στον αέρα γράφοντας ιστορία και βαφτίζοντας την Ελλάδα ως Γενέτειρα της διαδικτυακής τηλεόρασης», είχε υποστηρίξει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top