Θα βγουν τελικά! Η... Σκάρλετ Γιόχανσον θα πάει για ποτό με τον Τσακαλώτο

«I accept your challenge minister for drinks together»

Ένα «δώρο»-έκπληξη για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ετοίμασε ο Γιώργος Παπαδάκης σήμερα, στο τέλος της συνέντευξής τους.

«Να σας ευχηθώ να βρεθείτε κάποια στιγμή και με τη Σκάρλετ Γιόχανσον», είπε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο Παπαδάκης, κλείνοντας τη συνέντευξη.

Τσακαλώτος: Παραμένει στο 24% ο ΦΠΑ για τον καφέ στην καφετέρια

«Από το στόμα σας και στου Θεού τ’ αυτί», απάντησε ο υπουργός Οικονομικών! 

«Ωστόσο, επειδή είναι δύσκολο να γίνει, βολευτείτε με αυτό», είπε¨ο κ. Παπαδάκης και… έπαιξε το βίντεο με το «δώρο» στον υπουργό Οικονομικών.

Τσίπρας: Μπορώ να κλείσω ραντεβού με τη Σκάρλετ Γιόχανσον αύριο το πρωί

Τι ήταν αυτό; Μια εικόνα της όμορφης ηθοποιού και δίπλα της μια Ελληνίδα σωσίας της, η οποία είπε (παριστάνοντας την Σκάρλετ Γιόχανσον) ότι δέχεται την πρόσκλησή του να βγουν για ποτά!

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Το μοντέλο Γαρυφαλλιά Καληφώνη, που συστήθηκε ως... Σκάρλετ Γιόχανσον στον κ. Τσακαλώτο / Πηγή φωτογραφίας: Instagram

Αφού το μοντέλο Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία έχει συμμετέχει και στο Greece Next Top Model, συστήθηκε στον υπουργό Οικονομικών και είπε πως ελπίζει να του άρεσε το αστείο, ευχήθηκε σύντομα να δεχθεί και η κανονική Σκάρλετ Γιόχανσον!

«Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά», είπε γελώντας ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά το τέλος του βίντεο.

Ο υπουργός Οικονομικών έχει δεχθεί ουκ ολίγες φορές «πειράγματα» για τη φράση που είχε πει «και εγώ θα ήθελα να βγω ραντεβού με τη Σκάρλετ Γιόχανσον», απαντώντας στη Νέα Δημοκρατία, η οποία ζητούσε μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων.

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα θέλει τα πλεονάσματα να είναι 2%. Και εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον! Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε», είχε πει αστειευόμενος ο κ. Τσακαλώτος, για να δείξει τη δυσκολία του θέματος.

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Ζευγάρι... με την Σκάρλετ Γιόχανσον στο t-shirt του

Και ο κ. Τσακαλώτος, όμως, αντιμετωπίζει το θέμα πολύ χιουμοριστικά, σε βαθμό... αυτοτρολαρίσματος. Ο υπουργός Οικονομικών είχε θεαθεί το καλοκαίρι του 2018 σε διακοπές στην Πρέβεζα, με t-shirt, που εμφάνιζε ζευγάρι τον ίδιο και τη χολιγουντιανή ηθοποιό, γράφοντας "Things happen" (ελεύθερη ερμηνεία: πολλά μπορούν να συμβούν).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top