Πυρά εκ των έσω για τον Παύλο Πολάκη

Η συζήτηση στιγματίστηκε από τον αναπληρωτή υπουργό υγείας

Η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή στιγματίστηκε από τον Παύλο Πολάκη που ήταν άλλωστε και το πρόσωπο, για το οποίο ξεκίνησε η πρόταση μομφής, μετά τα όσα είχε πει για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

«Τα ΜΜΕ σας τον εργαλειοποιήσαν. Ο Κυμπουρόπουλος βρίσκεται στο ίδιο ύψος με όλους σας. Δεν ήμουν εγώ που δεν τον σεβάστηκα αλλά οι συνυποψήφιοί του που την ημέρα της παρουσίασης του ψηφοδελτίου, τον έσπρωχναν για να πάρουν καλύτερη θέση δίπλα στον Μητσοτάκη»

Πολάκης στη Βουλή: Είμαι επικίνδυνος για τη δημοκρατία σας

Το γεγονός ότι ο Παύλος Πολάκης δε ζήτησε ευθέως συγγνώμη για το θέμα Κυμπουρόπουλου, εξόργισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος από τα Γιάννενα επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό.

«Δεν είναι γλάστρα ο Κυμπουρόπουλος. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος που αγωνίζεται καθημερινά για ίσα δικαιώματα».

Γενέθλια Πολάκη στο υπουργείο 

Τα 54 του χρόνια γιόρτασε πάντως σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός υγείας. Σε ανάρτησή του στο facebook γευματίζει με φίλους και συνεργάτες του στο υπουργείο. Το τραπέζι περιλάμβανε ψητά εδέσματα και κρασί. 

Πυρά εκ των έσω για τον Παύλο Πολάκη

Πυρά και εκ των έσω όμως δέχθηκε ξανά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

«Ήταν μια ομολογουμένως άστοχη, αχρείαστη και κατά τη γνώμη μου λάθος δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Βραντζά.

Πολλά τα νεύρα στη Βουλή, με τον Νίκο Κοτζιά να ωρύεται όρθιος για τη σειρά των ομιλητών, απευθυνόμενος στον προεδρεύοντα Δημήτρη Κρεμαστινό. Εκνευρισμένος και ο πρόεδρος της Βουλής με τον Δημήτρη Καμμένο. 

Φλαμπουράρης: Λάσπη από Κ. Μητσοτάκη

Στις καταγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι μπαινοβγαίνουν κρυφά στο Μαξίμου επιχειρηματίες απάντησε ο Αλέκος Φλαμπουράρης. 
«Στη κακοήθη και ψευδή αναφορά στο πρόσωπο μου από τον Κ.Μητσοτάκη ότι συναλλάσσομαι με διάφορους επιχειρηματίες, είναι λάσπη και θα τον καλέσω όταν έρθει να εξηγήσει τι εννοεί»

Πυρά από αντιπολίτευση

«Το δίλλημα για τον λαό δεν είναι σε πιο κότερο πίνετε τις σαμπάνιες σας…. στο ίδιο κότερο είστε όλοι σας» είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top