ΝΔ: «Ο Τσίπρας κάλυψε πλήρως τον χυδαίο και φαύλο Πολάκη»

Συνεχίζεται η κόντρα και μετά τη συνεδρίαση της Βουλής

Παύλος Πολάκης

Συνεχίζεται η κόντρα της ΝΔ με την κυβέρνηση για τον  αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη,  λόγω της επικριτικής του αναφοράς στον διορισμό του υποψήφιου ευρωβουλευτή του κόμματος Στέλιου Κυμπουρόπουλου ως γιατρού στο ΕΣΥ (λόγω της σχετικής διάταξης για τα ΑμΕΑ). 

Σε ψήφο εμπιστοσύνης μετατρέπει ο Τσίπρας τη μομφή Μητσοτάκη για Πολάκη

Ο Κυμπουρόπουλος απαντά στον Πολάκη: Λυπάμαι για τη μικρότητα

Μετά και την αντιπαράθεση Τσίπρα - Μητσοτάκη στη Βουλή (και την προαναγγελία πρότασης μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας)  και την προσπάθεια του ίδιου του κ. Πολάκη να «μαζέψει» το ζήτημα, η ΝΔ εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον ίδιο τον πρωθυπουργό κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι κάλυψε πλήρως «τον χυδαίο και φαύλο Παύλο Πολάκη».   

Τα «μαζεύει» ο Πολάκης: Διαστρέβλωσαν όσα είπα, ήταν πολιτική κριτική      

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του  Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται για το ζήτημα: 

«Ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να απομακρύνει τον χυδαίο και φαύλο Παύλο Πολάκη. Αντ’ αυτού επέλεξε να τον καλύψει πλήρως. Πήγε στη Βουλή για να επιβεβαιώσει ότι ηγείται της κυβέρνησης των Πολάκηδων και όχι των πολλών.

Ας ετοιμάζει από τώρα την απολογία του. Για τα ψέματα, τους φόρους, τις εθνικές υποχωρήσεις, την υπονόμευση των θεσμών και πάνω απ’ όλα για τη χυδαιότητα, τον διχαστικό λόγο και την τοξικότητα με τα οποία σημάδεψε τη δημόσια ζωή».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top