Ο Κυμπουρόπουλος απαντά στον Πολάκη: Λυπάμαι για τη μικρότητα

Για τον διορισμό του: Έκανα χρήση του νόμου, πέρασα από επιτροπή

«Λυπάμαι, γιατί είναι μία κυβέρνηση που προασπιζόταν τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν ανταποκρίνεται σε αυτή την προάσπιση», δήλωσε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, απαντώντας στην πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκε από τον Παύλο Πολάκη.

Πρωτοφανής επίθεση Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

«Ο κ. Πολάκης είναι ένας πολίτης που κατέχει ένα αξίωμα. Από την άλλη, έχω εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, που μόνο και μόνο που με κοιτάνε στα μάτια και μου κρατάνε τα χέρια για να με βοηθήσουν… αυτό είναι το κέρδος. Όλα τα υπόλοιπα είναι μια διαδικασία», είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στο ραδιόφωνο Θέμα 104,6 FM.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος εξήγησε ότι «για να φτάσει κάποιος άνθρωπος με αναπηρία στη θέση αυτή, με τη δική μου βαρύτητα, υπάρχουν πολλά που πρέπει να προηγηθούν. Δεν είναι απλό ή εύκολο, είναι η ζωή μου. Είναι ο τρόπος με τον οποίο έχω μάθει να ζω στην καθημερινότητά μου».

Τι είπε για τον διορισμό του στο ΕΣΥ

Αναφορικά με την πρόσληψή του στο ΕΣΥ, είπε πως ακολούθησε τη νόμιμη διαδικασία.

«Σε αυτή τη θέση που βρίσκομαι, εγώ βρίσκομαι κάτω από μια διαδικασία υπό κρίση. Δεν είμαι μόνιμος επιμελητής, για πέντε χρόνια κρίνομαι για το αν η εργασία μου μπορεί να ανταποκριθεί στις λειτουργίες ενός νοσοκομείου. Άρα έχω περάσει από μια επιτροπή, η επιτροπή με αξιολόγησε, πέρασα από μια διαδικασία 7-8 μηνών μέχρι να γίνει ο διορισμός μου. Δεν είναι μια μέρα σηκώθηκε ένα τηλέφωνο, χρησιμοποίησα ένα νόμο και την επόμενη μέρα μπήκα», είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» 90,1 FM.

«Όταν πέρασα στην Ιατρική Σχολή, η προσβασιμότητα των κτηρίων ήταν ένα 15%. Έτρεχα σε τεχνικές υπηρεσίες, στον πρόεδρο της σχολής, για να μπορέσω να κάνω πιο προσβάσιμη τη σχολή. Όταν έφυγα από τη σχολή, η σχολή είχε γίνει με δικιά μου παρέμβαση ένα 85% προσβάσιμη. Αυτό θέλει κόπο, χρόνο και ξόδεμα του δικού μου ελεύθερου χρόνου, για να κάνω κάτι το οποίο είναι απαραίτητο», είπε ο κ. Κυμπουρόπουλος, σημειώνοντας πως ήταν «μικρότητα» εκ μέρους του κ. Πολάκη το να ανεβάσει το ΦΕΚ με τον διορισμό του στο διαδίκτυο.

Σε ψήφο εμπιστοσύνης μετατρέπει ο Τσίπρας τη μομφή Μητσοτάκη για Πολάκη

Πρόταση μομφής κατά του Πολάκη καταθέτει ο Μητσοτάκης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top