Πρόταση μομφής κατά του Πολάκη καταθέτει ο Μητσοτάκης

«Ντιμπέιτ δε θέλατε κύριε Τσίπρα; Ντιμπέιτ θα έχετε!»

«Υπάρχουν στιγμές στην πολιτική, που η σταγόνα ξεχειλίζει το ποτήρι», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, προαναγγέλλοντας την κατάθεση πρότασης μομφής κατά του Παύλου Πολάκη μετά το Πάσχα, λόγω της πρωτοφανούς επίθεσης κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου. 

«Είναι για μένα προσωπικά ένα ζήτημα αξιοπρέπειας και ποιότητας. Ένα ζήτημα ήθους στον δημόσιο διάλογο, και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο διακύβευμα των επόμενων εκλογών. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν ανεχόμαστε άλλο τη στάση του κ. Πολάκη», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Θα καταθέσουμε πρόταση δυσπιστίας κατά του κ. Πολάκη μετά το Πάσχα. Κι ελάτε εδώ να τον υπερασπιστείτε όλοι σας. Να δούμε εάν θέλουμε μια Ελλάδα των πολλών ή των Πολάκηδων», είπε σε υψηλούς τόνους ο κ. Μητσοτάκης. «Ντροπή σας που τον στηρίζετε σιωπηλά», πρόσθεσε, κοιτώντας προς τα κυβερνητικά έδρανα.

Επίθεση σε Κυμπουρόπουλο: «Κεραυνοί» Μητσοτάκη και Γεννηματά κατά Πολάκη

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε τον κ. Πολάκη «ανεκδιήγητο», ενώ είπε πως η προσωπική διαδρομή του Στέλιου Κυμπουρόπουλου «αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας».

Πρωτοφανής επίθεση Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

«Ο Στέλιος δεν έχει την ανάγκη μας. Εμείς, η ελληνική κοινωνία, έχουμε την ανάγκη του παραδείγματος που δίνει», σημείωσε.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέβηκε στο βήμα, για να μιλήσει για το νομοσχέδιο του κ. Γαβρόγλου, το οποίο χαρακτήρισε «εκτρωματικό», αλλά όπως είπε, δεν ήθελε να μιλήσει για την Παιδεία, μετά το πρωτοφανές περιστατικό με τον κ. Πολάκη.

«Καταθέτω την ομιλία, που θα έκανα για την Παιδεία, στα πρακτικά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε αμέσως μετά το Πάσχα. Ντιμπέιτ δε θέλατε κύριε Τσίπρα; Ντιμπέιτ θα έχετε, εδώ στη Βουλή, ενώπιον του ελληνικού λαού. Και πάρτε τον Πολάκη αγκαλιά! Εξάλλου, ένα και το αυτό είστε», κατέληξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top