Μεγαλοοικονόμου: Ο ανάδρομος Ερμής φταίει για τον καβγά με την Καββαδία!

Τι δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκλειστικά στο Star

«Ίσως είναι το ζώδιό μου να τραβάω σαν μαγνήτης τις αντιπαραθέσεις»:   Τα άστρα και τα ζώδια επικαλείται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοικονόμου, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο Star και στον Αντώνη Αντωνόπουλο  για τον καβγά  που είχε με την Αννέτα Καββαδία! 

Χαμός» στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με καβγά Μεγαλοοικονόμου - Καββαδία

«Επειδή είμαι Ταύρος εκπέμπω μια ενέργεια που θέλουν να μου επιτεθούν» πρόσθεσε για την… εξήγηση που δίνει στο περιστατικό.      

ΑΠΟ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΑΥΡΟΣ... ΑΡΝΑΚΙ 

Η κ. Μεγαλοοικονόμου,  σαν  μαινόμενος ταύρος κυκλοφορούσε απο χθες στους διαδρόμους της Βουλής και απειλούσε με παραίτηση. Όμως, μετά τα κανακέματα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έτρεχαν απο πίσω της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε .... «νερό και αλάτι».  

ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει φωτιά πάντως και όλοι είναι εναντίον όλων.Νίκος Φίλης Σταύρος Κοντονής και Πάνος Σκουρλέτης «πυροβολούν»  τον  Γιώργο Κυρίτση.  Ο Νίκος Φίλης κρατάει αποστάσεις απο τον Παύλο Πολάκη για την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Στουρνάρα και δείχνει κίτρινη κάρτα στον Μιχάλη Καλογήρου, τον οποίο επικρίνει και ο Σταύρος Κοντονής που εκτοξεύει φαρμακερά βέλη κατά της υπουργού Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά. 

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ…  ΑΓΑΠΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ 

Και σα να μην  έφταναν όλα αυτά, ήρθε και η σκληρή κριτική του Ευκλείδη Τσακαλώτου απο το Παρίσι για την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.  

Αυτοκριτική από Τσακαλώτο: Ηττηθήκαμε το 2015 και συμβιβαστήκαμε
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top