Φωτιές και στη Βουλή άναψε το πόρισμα - κόλαφος για το Μάτι

Βούτσης: Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες

Ένταση και στη Βουλή προκάλεσε το ζήτημα του εισαγγελικού πορίσματος για τις ευθύνες στη διαχείριση της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Εισαγγελείς για Μάτι: Δύο τραγικά λάθη κόστισαν ζωές

Μάλιστα υπήρξε κόντρα που κατέληξε σε άγριο καβγά μεταξύ του Η. Κασιδιάρη και Γ. Βαρεμένου.       

 «Χαμός» στη Βουλή: Άγριος καβγάς μεταξύ Κασιδιάρη και Βαρεμένου

Ν.ΒΟΥΤΣΗΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, ο οποίος εξέφρασε τον προβληματισμό του για τους χειρισμούς

 «Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, τις ανέλαβε πρώτα-  πρώτα ο πρωθυπουργός. Ο τρόπος που επιχειρήθηκε να σταματήσει αυτή η τραγωδία είχε πολλά προβλήματα» δήλωσε ο κ. Βούτσης στον ΑΝΤ1.    

 ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΔΟΥΡΟΥ

Η αντιπολίτευση από την άλλη, στοχεύει πλέον απευθείας στον πρωθυπουργό. 

«Να δεχτώ κατά συνθήκη ότι ο Πρωθυπουργός, που τελικά αυτός έχει τη συνταγματική ευθύνη, το βράδυ της πυρκαγιάς δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει. Την επόμενη μέρα το πρωί, δεν το είχε καταλάβει;» διερωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας μιλώντας στον Σκάι, ενώ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε στον Real Fm:  «Έχει να κάνει με την απόφαση του κ. Τσίπρα πάνω στα πτώματα να πει ψέματα». 

Σκληρή κριτική και από την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, η οποία δήλωσε στον Real Fm: «Ενώ γνώριζαν ότι υπήρχαν νεκροί, έστησαν ένα θέατρο με παρόντα τον Πρωθυπουργό, ο οποίος δεν αναρωτήθηκε καν αν κινδύνευσαν άνθρωποι, αν υπήρχαν τραυματίες και νεκροί».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top