«Χαμός» στη Βουλή: Άγριος καβγάς μεταξύ Κασιδιάρη και Βαρεμένου

«Θα πάνε φυλακή Τσίπρας-Δούρου για το Μάτι» - «Τέλειωνε, κατέβα κάτω»!

Επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και του προεδρεύοντα αντιπροέδρου της Βουλής, Γιώργου Βαρεμένου, σημειώθηκε στην Ολομέλεια, όταν ο τελευταίος του έκανε παρατήρηση για τη διάρκεια της ομιλίας του. Προηγουμένως ο Κασιδιάρης ανέφερε δύο φορές ότι οι Τσίπρας, Δούρου και Τόσκας πρέπει να πάνε φυλακή για τους νεκρούς στο Μάτι. 

«Για τα εγκλήματα στο Μάτι θα πατε φυλακή!  Η Δούρου, ο Τσίπρας, ο Τόσκας θα πάνε φυλακή…», ανέφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, για να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος σε έντονο ύφος:    

ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ: Τελειώνετε… Κατέβα απο το βήμα τώρα!  

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Αυτά με αυτό το ύφος στους Συριζαίους

ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ: Κατέβα κάτω!  

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Θα μου μιλάς ως μέλος της αντιπροσωπείας. Είμαι εκλεγμένος. Αυτοί είναι οι φασιστές ….

ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ: Άντε φόρα τον αγκυλωτό σταυρό τώρα.

Το επεισόδιο σχολίασε αμέσως μετά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρακώστα. «Είναι αλήθεια ότι όταν οι φασιστές μιλάνε για φασισμό - όταν οι φονιάδες δεν έχουν καταδικαστεί - δεν ξέρεις τι να πεις», με προφανή αιχμή για το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η δίκη της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Για την καθυστέρηση της δίκης πάντως έχει ασκηθεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στο υπουργείο Δικαιοσύνης από τη ΝΔ και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.      
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top