Μαξίμου κατά ΝΔ για «υπεράσπιση» του Νίκου Γεωργιάδη

Επίθεση για τον χαρακτηρισμό «πολιτική σκευωρία» από στελέχη της ΝΔ

Μέγαρο Μαξίμου Γραφεία ΝΔ

Συνεχίζεται η επίθεση στη ΝΔ από το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή την καταδίκη του πρώην βουλευτής της Νίκου Γεωργιάδη για υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικο. 

Φυλάκιση 28 μηνών στον πρώην βουλευτή Ν. Γεωργιάδη για παιδεραστία!

Αυτή τη φορά το Μαξίμου κατηγόρησε τη ΝΔ  με αφορμή τις δηλώσεις στελεχών της  υπέρ του Νίκου Γεωργιάδη, όπως του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη (ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ για «σκευωρία») και της βουλευτού Άννας- Μισέλ Ασημακοπούλου (η οποία ήταν και μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη) η οποία υποστήριξε στο Kontra ότι «στόχος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε έναν πόλεμο που εκπορεύεται από συγκεκριμένα κέντρα με συγκεκριμένους εκτελεστές».             

Υποστηρίζει συγκεκριμένα το  Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σχετικά με την υπόθεση και τοποθετήσεις στελεχών της ΝΔ:  

«Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δίνουν συνέχεια αλλά επιμένουν να καλύπτουν προκλητικά τον Νίκο Γεωργιάδη, ακόμη και μετά την πρωτόδικη καταδίκη του για το ειδεχθές έγκλημα της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων επί πληρωμή.

Αντί να αποδοκιμάσουν τον σύμβουλο του κ. Μητσοτάκη και να τον απομακρύνουν, έχουν το θράσος να μιλούν για πολιτικό κανιβαλισμό και προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της υπόθεσης, ξεχνώντας ότι είναι η ίδια η ΝΔ που φρόντισε να της προσδώσει πολιτικά χαρακτηριστικά, μέσα από την ένορκη στήριξη του κ. Γεωργιάδη από στελέχη της καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης.

Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον κ. Μητσοτάκη, που προέτρεπε τον κ. Γεωργιάδη, σύμφωνα με την απολογία του ίδιου να «καθίσει δύο τρεις μήνες» και να παραμείνει στο παρασκήνιο «κανονικά» στη θέση του, όπως και έγινε.

Φαίνεται πως ο κ. Μητσοτάκης, όταν πρόκειται για τους φίλους του, μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια μέχρι και για αυτό το έγκλημα. Και να ζητάει φυσικά από τα φιλικά του Μέσα να αποσιωπήσουν την είδηση.

Αλήθεια, ο κ. Μητσοτάκης συμμερίζεται την άποψη του Γραμματέα της ΝΔ και άλλων στελεχών του που κάνουν λόγο για “σκευωρία”»;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ 

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκετο βράδυ η ακόλουθη ανακοίνωση-απάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου 

«Εδώ και δύο μέρες το Μέγαρο Μαξίμου με χυδαίο τρόπο επιχειρεί να εκμεταλλευθεί πολιτικά μια αυστηρά  προσωπική υπόθεση. Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από αυτούς που συστηματικά κυλούν στη λάσπη την πολιτική ζωή της χώρας. Το επαναλαμβάνουμε λοιπόν: Ο κ. Νίκος Γεωργιάδης δεν είναι σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, δεν προσφέρει υπηρεσίες στη Νέα Δημοκρατία και η κομματική του ιδιότητα έχει ανασταλεί μέχρις ότου τελεσιδικήσει η υπόθεσή του».
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top