«Πόλεμο» με το ΚΙΝΑΛ προκαλεί η «Γέφυρα» του ΣΥΡΙΖΑ

Γεννηματά: Μόνο η γέφυρα των στεναγμών υπάρχει για τον κ. Τσίπρα

Πόλεμο ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ  προκαλεί η κυβερνητική προσπάθεια συρρίκνωσης της Χαριλάου  Τρικούπη. Σήμερα έγινε η πρώτη εκδήλωση στήριξης της συνεργασίας, με τη Φώφη Γεννηματά να αντιδρά έντονα.

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ

Η νέα κίνηση για την κεντροαριστερά ονομάζεται «Γέφυρα». Η παρουσία του μισού υπουργικού συμβουλίου δείχνει ότι η εκδήλωση τελέστηκε υπό τις ευλογίες της κυβέρνησης.

Μπροστάρηδες οι Μπίστης, Ρεπούση, Μουζέλης, Λιάκος , στην πλειοψηφία τους, παλιοί συνοδοιπόροι του Κώστα Σημίτη. Απ΄ τις 100 υπογραφές που συγκεντρώθηκαν υπέρ της συνεργασίας, η πιο γνωστή είναι αυτή του Γιάννη Μπουτάρη.
«Δεν είναι καιρός για κεντρώους αλλά για λογικούς αριστερούς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπίστης,  

ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ -ΚΙΝΑΛ

Η Φώφη Γεννηματά από τη Θεσσαλονίκη επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα: «Μόνο η γέφυρα των στεναγμών υπάρχει για τον κ. Τσίπρα που τον οδηγεί στο τέλος της πρωθυπουργίας και την πολιτική απομόνωση. Για κάθε έναν που εξαγοράζεται, χίλιοι έρχονται στο Κίνημα Αλλαγής»

"ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ" ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Με θόρυβο έκλεισε όμως πίσω του τα σενάρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιώργος Παπανδρέου. «Κάποτε μας έλεγαν  Γερμανοτσολιάδες και Πινοσέτ... Και τώρα είμαστε η πολύφερνη νύφη» δήλωσε στον Σκάι 100,4 ο πρώην πρωθυπουργός.  

 ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΝ Α. ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας μετείχε στην σύνοδο Κορυφής Ευρώπης και Αραβικού κόσμου , που έγινε στην Αίγυπτο. Ο Πρωθυπουργός εισέπραξε συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top