«Τζάμπα μάγκας»: Χαμός στα social με τον Πολάκη και το σχόλιο για Μπεσκένη

«Στα Τάρταρα ο πήχης της ξεφτίλας», «Μόνο ντροπή» γράφουν οριμένοι χρήστες

Δημόσια κατακραυγή στα social media γνώρισε ο Παύλος Πολάκης, μετά το σχόλιο του για την καταδίκη του για τα όσα είχε πει για τον εκλιπόντα δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη, τον οποίο κατηγόρησε για πρόσληψη στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, αφού έγινε γνωστό ότι καταδικάστηκε για εξύβριση και θα καταβάλλει αποζημίωση ύψους 18.000 ευρώ στην οικογένεια του δημοσιογράφου, είπε ενοχλημένος πως δεν ασχολήθηκε με την υπόθεση γιατι στο μεσοδιάστημα πέθανε ο Βασίλης Μπεσκένης. Ωστόσο, προανήγγειλε πως θα το κάνει στο Εφετείο, λέγοντας μάλιστα πως «εκεί που μας χρώσταγαν δεν θα μας πάρουν και το βόδι».

Καταδίκη Πολάκη: Δικαιώθηκε μετά θάνατον ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπεσκένης

Η ατάκα του αυτή εξαγρίωσε τους χρήστες των social media, που ξεσπάθωσαν κατά του κ. Πολάκη, με σχόλια όπως «είσαι τζάμπα μάγκας», «έφτασες στα Τάρταρα τον πήχη της ξεφτίλας», «ντρέπομαι που είναι υπουργός και βουλευτής αυτός ο άνθρωπος», κλπ.

Δείτε μερικά από τα σχόλια σε twitter και facebook για τον Παύλο Πολάκη:

Σχόλια στο facebook για τον Παύλο Πολάκη

Κατακραυγή στα social media για την αντίδραση του Παύλου Πολάκη στην καταδίκη του για τα όσα είχε πει για τον Βασίλη Μπεσκένη

Κατακραυγή σε facebook και twitter για τα σχόλια Πολάκη για Μπεσκένη

"Ο πήχης της ξεφτίλας στα Τάρταρα", "όταν τα βάζεις με νεκρούς, παύεις να λέγεσαι άνθρωπος", "ντροπή που είναι υπουργός", γράφουν κάποια από τα σχόλια κατά του Πολάκη στο twitter

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top