«Είσαι πύραυλος» - «Κατάντια!»: Καβγάς Καμμένου – Κουμουτσάκου στη Βουλή

Στη συζήτηση στην Επιτροπή για το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ

Κουμουτσάκος Καμμένος

Κόντρα με ειρωνείες στη Βουλή,  ανάμεσα στον τομεάρχη Εξωτερικών  Υποθέσεων της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο και τον πρόεδρο των  ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας του Πρωτοκόλλου για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. 

Κατατέθηκε στη Βουλή το πρωτόκολλο για ένταξη στο ΝΑΤΟ της ΠΓΔΜ

Ο κ. Κουμουτσάκος υποστήριξε ότι «είμαστε εδώ γιατι τη συμφωνία αυτή τη συνυπέγραψε ο κ. Καμμένος…  γιατί όταν μπορούσε δεν την απέτρεψε». «Δεν πρόκειται να την ψηφίσουμε γιατι είναι ένα παρακολούθημα μιας επιζήμιας συμφωνίας» πρόσθεσε, ενώ διατύπωσε το ερώτημα: «Ποια στάση θα κρατούν τα Σκόπια μέσα στο ΝΑΤΟ για θέματα που είναι προβληματικά στις σχέσεις μας με την Τουρκία;». 

Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος ανέφερε  απευθυνόμενος  στην κυβερνητική πλειοψηφία ότι «με την ψήφο σας θα δημιουργηθεί η μεγαλύτερη βάση στα Βαλκανια που μπορεί να  φιλοξενήσει και τα πυρηνικά του Ιντσιρλίκ». Απαντώντας στον τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ ανέφερε ειρωνικά « ο κ. Κουμουτσάκος, ο πύραυλος…», επικαλούμενος φράση που αποδίδεται σε κατηγορούμενο σε υπόθεση κυκλώματος εκβιαστών,  προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ.        

«Για αθλιότητες μέσα στη Βουλή» έκανε λόγο ανταπαντώντας ο κ. Κουμουτσάκος, ο οποίος μίλησε επίσης για «ντροπή» και «κατάντια».     
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top