Σε ετοιμότητα για να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση βρίσκεται η ΝΔ, στην περίπτωση που επιχειρηθεί τελικά αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής ώστε να μη διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.
Βαβέλ στη Βουλή: Για γέλια και για κλάματα η κατάσταση σε ΑΝΕΛ και Ποτάμι!
Πηγές της ΝΔ σχολιάζοντας τις σχετικές πληροφορίες ανέφεραν χαρακτηριστικά:
«Είναι εύλογα τα δημοσιογραφικά σενάρια για πρόταση δυσπιστίας στον πρόεδρο της Βουλής, καθώς ο κ. Βούτσης οικειοθελώς υποβίβασε τον εαυτό του σε ρόλο ικέτη του κ. Παπαχριστόπουλου, μήπως και διασώσει την κυβέρνηση Τσίπρα. Ως γνωστόν, ωστόσο, οι προτάσεις δυσπιστίας δεν προαναγγέλλονται, ακόμη και έναντι μια κυβέρνησης που το τέλος της έχει πια προαναγγελθεί».
Είναι εύλογα τα δημοσιογραφικά σενάρια για πρόταση δυσπιστίας στον πρόεδρο της Βουλής, καθώς ο κ. Βούτσης οικειοθελώς υποβίβασε τον εαυτό του σε ρόλο ικέτη του κ. Παπαχριστόπουλου
Κατά την ομιλία του χθες το βράδυ στην Πάτρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποίησε εκ νέου τον κ. Βούτση να μην προχωρήσει σε αλλαγές στον κανονισμό της Βουλής, γιατί σε διαφορετική περίπτωση «θα έχει γίνει και αυτός ένα πιόνι στην άθλια συναλλαγή Τσίπρα – Καμμένου».
«Δεν μπορεί η πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα να εξαρτάται από τον κάθε κύριο Παπαχριστόπουλο που τη μια μέρα λέει ότι θα παραιτηθεί και την άλλη τον βάζουν να περιμένει λίγο ακόμη. Όπως και δεν μπορεί σε αυτά τα παιχνίδια να πρωταγωνιστεί ο πρόεδρος της Βουλής. Είναι ντροπή για τη χώρα και δεν της αξίζει τέτοια κατάντια» ανέφερε.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Μητσοτάκης από την Πάτρα: Κατάντια η πλειοψηφία της γκαζόζας!