"Μύλος" για τη Συμφωνία των Πρεσπών - Απειλές σε βουλευτές και μεταγραφές

Θρίλερ με τον αριθμό των βουλευτών που… ανεβοκατεβαίνει μέρα με τη μέρα

Όλο και περισσότεροι βουλευτές δέχονται απειλές στα γραφεία και τα κινητά τους με στόχο να μην ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών. Το παρασκήνιο οργιάζει με πολιτικά στελέχη να αλλάζουν κόμμα εν μια νυκτί.

«ΟΣΟΙ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΥΚΝΟΚΑΤΗΚΟΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ»   είναι το μήνυμα που πήρε στις 12 Ιανουαρίου στο κινητό του ο βουλευτής Κυκλάδων του Συριζα Νίκος Συρμαλένιος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Star και στον Αντώνη Αντωνόπουλο. 
Και δεν είναι ο μόνος. Η Βόρεια Ελλάδα γέμισε από αφίσες με τα πρόσωπα βουλευτων, κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ και με το ερώτημα  «εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία;»

«Οι χρυσαυγίτικες αυτες απειλές, οι απειλές όλων αυτών που σηκώνουν το λάβαρο του πολέμου έναντι όλων, δε με πτοούν καθόλου» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Θεοδώρα Τζάκρη, η φωτογραφία της οποίας επίσης περιλαμβάνεται στην αφίσα.   

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Κ.ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα καταγγέλλει ότι πήρε έναν φάκελο με φωτογραφίες που έδειχναν λιωμένα κεφάλια γυναικών. 

Εικόνες με λιωμένα κεφάλια και αφίσες κατά βουλευτών για τη Μακεδονία

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη σημερινή  συνεδρίαση της Βουλής επί της πρότασης παροχής ψήφου εμπιστοσύνης   που ζήτησε η κυβέρνηση, να καταδικάσει αυτές τις πρακτικές. 

Το ξέσπασμα Τσίπρα στη Βουλή: Καθίστε κάτω, τώρα μιλάει ο πρωθυπουργός!

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 62ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Μάλιστα συνελήφθη 62χρονος πρώην ναυτικός, ο οποίος παραδέχτηκε ότι έστειλε απειλητικό μήνυμα στην κυρία Παπακώστα. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη  σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βίας κατά του πολιτικού σώματος ή της κυβέρνησης. Ο ίδιος δήλωσε ότι ανήκει στον «εθνικό πατριωτικό χώρο».  

Προστασία ζήτησε ο Σπύρος Δανέλλης (στον οποίο εγκρίθηκε η συνοδεία του από δύο αστυνομικούς)  καταγγέλλοντας εκφοβισμό της οικογένειάς του, ενώ στην Ασφάλεια, για τις απειλές που έχει δεχθεί, κατέθεσε και ο Κώστας Ζουράρις. 

ΤΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΝΕΡΑ…ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ

Το Ποτάμι μετράει μείον έναν βουλευτή μετά τη διαγραφή του Σπύρου Δανέλλη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο 151ος βουλευτής που θα στηρίξει την κυβέρνηση. 

Διεγράφη από το Ποτάμι ο Δανέλλης για τη στήριξη σε Τσίπρα

«Γνώμονάς μου πάντα συνέπεια  σε αρχές μια συνείδηση ήταν αδύνατο να κάνω διαφορετικά λυπάμαι η δημοκρατία απαιτεί άλλο πολιτικό πολιτισμό  και όχι μικροκομματική αξιοποίηση» τόνισε ο ίδιος ο κ. Δανέλλης. 

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Με τις τρεις ψήφους των βουλευτών του Ποταμιού,  Θεοδωράκη, Μαυρωτά και Λυκούδη,  η Συμφωνία των Πρεσπών περνάει με 152 ψήφους, χωρίς αυτές όμως, η κυβέρνηση μένει στις 149 ψήφους. 

ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ...ΝΕΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ 

Στους ΑΝΕΛ, προς το παρόν έφυγαν δύο και ήρθε ένας. Είναι ο Αριστείδης  Φωκάς, ανεξάρτητος μέχρι σήμερα, προερχόμενος απο την Ένωση Κεντρώων. Θα είναι ο πέμπτος βουλευτής των ΑΝΕΛ, όταν κουνήσουν μαντήλι Παπαχριστόπουλος και Κουίκ.
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top