Εικόνες με λιωμένα κεφάλια και αφίσες κατά βουλευτών για τη Μακεδονία

Η Κατερίνα Παπακώστα έστειλε φάκελο στην εισαγγελία

Κουντουρα, Δανέλλης, Παπαχριστόπουλος, Ζουράρις, Κόκκαλης, Παπακώστα

Απειλές και εκφοβισμό καταγγέλλουν πως δέχονται ήδη αρκετοί από τους βουλευτές που θα στηρίξουν την κυβέρνηση αλλά και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι απειλές εστιάζουν κυρίως σε βουλευτές από την «ομάδα» των έξι που αναμένεται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης την Τετάρτη στην κυβέρνηση, ωστόσο σε πόλεις της βόρειας Ελλάδας έχουν κυκλοφορήσει και αφίσες με τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με τις οποίες τους καλούν να μη συμμετέχουν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, έχει δεχθεί, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, φακέλους με φωτογραφίες που έδειχναν λιωμένα κεφάλια γυναικών. Τις φωτογραφίες «συνόδευε» η προειδοποίηση πως θα της συμβεί το ίδιο αν επιμείνει και ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η υφυπουργός έστειλε τον φάκελο στον εισαγγελέα.

Απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του έχει καταγγείλει πως έχει δεχθεί και ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος έχει πει πως θα καταψηφίσει μεν τη συμφωνία των Πρεσπών αλλά θα στηρίξει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Για απειλές κατά του ιδίου και της οικογένειάς του κάνει λόγο ο Σπύρος Δανέλλης, ο –υπό διαγραφή- βουλευτής του Ποταμιού, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως θα ψηφίσει και την κυβέρνηση και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;»

Με αφίσες βουλευτών, οι οποίοι πρόκειται να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, έχουν γεμίσει περιοχές της Μακεδονίας. 

Πρόκειται για μια καμπάνια διαμαρτυρίας προς όλους τους βουλευτές, η οποία ξεκίνησε από ομάδες πολιτών ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αφίσες κατά βουλευτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών στη β. Ελλάδα

Περιοχές της Μακεδονίας έχουν γεμίσει με αφίσες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών (πηγή: voria.gr)

Η αφισοκόλληση, όπως αναφέρει το voria.gr, άρχισε από χθες το βράδυ σε όλες τις πόλεις της Μακεδονίας, όπου πολιτεύονται οι βουλευτές και συγκεκριμένα σε Ιερισσό, Πολύγυρο, Κατερίνη και Σκύδρα.

Πάνω στις αφίσες είναι η φωτογραφία του βουλευτή και από κάτω αναγράφεται: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top