«Αντίο» Καμμένου στο Άμυνας με συγκίνηση και πτήσεις με Μιράζ

Η αποκάλυψη που έκανε για τον Ευάγγελο Αποστολάκη

«Αντίο» σε κλίμα συγκίνησης είπε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας, ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρώην -πλέον- ΥΠΕΘΑ αποχαιρέτησε το Πεντάγωνο, την ώρα που μαχητικά αεροσκάφη Μιράζ τιμητικά πετούσαν πάνω από τον αττικό ουρανό.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «ύψιστη τιμή και ευθύνη»  που ανέλαβε το αξίωμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, σε μια περίοδο αυστηρών δημοσιονομικών περιορισμών και αστάθειας στην περιοχή.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό αλλά και τους συνεργάτες που είχε σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας πως όσα επετεύχθησαν ήταν αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και ενότητας.

«Ήμουν έτοιμος μετά από τέσσερα χρόνια στο υπουργείο και 25 χρόνια να εγκαταλείψω την πολιτική μου σταδιοδρομία. Όμως, είμαι υποχρεωμένος να συνεχίσω τώρα, που συμπολίτευση και αντιπολίτευση είναι έτοιμες να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας», είπε ο κ. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έστειλε και μήνυμα στην Τουρκία, λέγοντας πως «υπάρχει και ο δρόμος της σύγκρουσης, αλλά και ο δρόμος της συνεργασίας». «Θέλω να θυμίσω στους γείτονες μας ότι όποτε πρυτάνευσε η συνεργασία επήλθε η ευημερία. Όποτε όμως κυριάρχησαν οι εθνικισμοί,  οι λαοί δυστύχησαν», πρόσθεσε.

Η αποκάλυψη που έκανε για τον Ευάγγελο Αποστολάκη

Ο κ. Καμμένος έκανε και μία αποκάλυψη για τον Ευάγγελο Αποστολάκη, ο οποίος έδειχνε να μην έχει συνηθίσει ακόμη την πολιτική περιβολή.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έδωσε έναν φάκελο και μία φωτογραφία του Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτη, αποκαλύπτοντας ότι είχε τάξει εκεί τον διάδοχό του και πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Σε έντονα φορτισμένο κλίμα, ο κ. Αποστολάκης είπε πως όταν αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας, «ο υπουργός μου είπε “όταν γίνει καλά, θα πάμε στον Ταξιάρχη, που σε έχω τάξει”».

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top