Απάντησε στο τελεσίγραφο Θεοδωράκη ο Δανέλλης - Θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης

Πιθανόν να ανακοινωθεί την Τρίτη η διαγραφή του από την ΚΟ του Ποταμιού

Ο Σπύρος Δανέλλης απάντησε στο «τελεσίγραφο» του Σταύρου Θεοδωράκη που έληγε το βράδυ της Δευτέρας. Οι πληροφορίες λένε ότι η απάντηση του βουλευτή ήταν ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. 

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, το πιθανότερο είναι ότι ο επικεφαλής του κόμματος θα ανακοινώσει αύριο Τρίτη, στη Βουλή τη διαγραφή του βουλευτή από την ΚΟ του Ποταμιού. 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε συναντηθεί, το απόγευμα της Δευτέρας, με τον Σπύρο Δανέλλη, από τον οποίο ζήτησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να του απαντήσει έως το βράδυ της Δευτέρας.

Θεοδωράκης στον Δανέλλη: Αν δώσεις ψήφο εμπιστοσύνης διαγράφεσαι

Η πρόθεση Δανέλλη να υπερψηφίσει στην κυβέρνηση έχει κι άλλες επιπλοκές, καθώς στο Ποτάμι λένε ότι στην περίπτωση αυτή -  και για να «τιμωρήσουν» ουσιαστικά την κυβέρνηση - εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε δεσμευθεί και είχε ανακοινώσει.  

Ενδεχόμενη κίνηση η οποία προκαλεί απορίες πάντως,  καθώς όπως σχολίασαν στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, δεν είναι κατανοητό πώς συνδέεται ένα ζήτημα εσωτερικής πολιτικής με μια Συμφωνία και αν κρίνεται από αυτόν τον λόγο επωφελής ή μη για τα εθνικά συμφέροντα…      

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top