Θεοδωράκης στον Δανέλλη: Αν δώσεις ψήφο εμπιστοσύνης διαγράφεσαι

Διορία από Θεοδωράκη – «Απειλεί» τώρα να μην ψηφίσει τις Πρέσπες!

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη με τον βουλευτή του κόμματος Σπύρο Δανέλλη, σχετικά με τη στάση του για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, με αφορμή  και τις δηλώσεις του βουλευτή στα ΜΜΕ.   

Το βράδυ της Τετάρτης η ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης

Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο κ. Θεοδωράκης έδωσε διορία στον κ. Δανέλλη να απαντήσει για τις προθέσεις του μέχρι το τέλος της ημέρας και τον προειδοποίησε ότι αν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση θα διαγραφεί. 

Η πρόθεση Δανέλλη να υπερψηφίσει στην κυβέρνηση έχει κι άλλες επιπλοκές, καθώς στο Ποτάμι λένε ότι στην περίπτωση αυτή -  και για να «τιμωρήσουν» ουσιαστικά την κυβέρνηση - εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε δεσμευθεί και είχε ανακοινώσει.  

Ενδεχόμενη κίνηση η οποία προκαλεί απορίες πάντως,  καθώς όπως σχολίασαν στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, δεν είναι κατανοητό πώς συνδέεται ένα ζήτημα εσωτερικής πολιτικής με μια Συμφωνία και αν κρίνεται από αυτόν τον λόγο επωφελής ή μη για τα εθνικά συμφέροντα…              
 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top