Πάνος Καμμένος: Πήγε να κοινωνήσει πριν την παραίτησή του!

Όλο το παρασκήνιο του διαζυγίου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Ο Πάνος Καμμένος πριν ξεκινήσει για το κρίσιμο ραντεβού του με τον Αλέξη Τσίπρα παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στη Μητρόπολη, μετέλαβε και ανάρτησε βίντεο με έπαρση της σημαίας στο φυλάκιο του Γράμμου στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας , αμέσως μετά την έκδοση του διαζυγίου με τον Πάνο Καμμένο. Ο απερχόμενος υπουργός Άμυνας εμφανίστηκε σε σκληρή γραμμή για το Σκοπιανό, όμως με τη στάση του επί τοις ουσίας διευκολύνει τον πρωθυπουργό στους χειρισμούς του. 

Η συνάντηση τους διήρκησε μόλις 45 λεπτά. 

Ανατροπή: Την Τετάρτη το βράδυ η ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης!

«Ήρθα να τραβήξω την τελευταία φωτογραφία του Πάνου Καμμένου στο Μαξίμου» είπε στους δημοσιογράφους ο προσωπικός φωτογράφος του πρωθυπουργού, λίγο πριν κλείσει την πόρτα πίσω του ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο ότι στο τετ α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα μπήκαν και τυπικά οι υπογραφές του διαζυγίου.

Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας, σαν έτοιμος από καιρό, ανακοίνωσε αμέσως και τον αντικαταστάτη του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη.

Ταυτόχρονα έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής ζητώντας να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για ψήφο εμπιστοσύνης. Την ίδια ώρα ο Πάνος Καμμένος σε έκτακτη συνέντευξη τύπου ξεδίπλωνε τα σχέδια του. Θα διαγράψει μόνο τους υπουργούς που είναι βουλευτές και θα στηρίξουν την κυβέρνηση. Δηλαδή την Έλενα Κουντουρά και τον Βασίλη Κόκκαλη.

Όμως, ο Πάνος Καμμένος κάνει τον κινέζο για τους βουλευτές: Παπαχριστόπουλο, Ζουράρι, που έχουν δηλώσει πως θα στηρίξουν την κυβέρνηση, γιατί αν τους διαγράψει θα μείνει χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα. 

Οι μόνοι πιστοί που θα τον ακολουθήσουν είναι οι: Μαυραγάνης και η Τσαρούχα, η οποία με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε το υπουργείο της.

 

 


Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top