Αποχαιρετισμός στα όπλα και στους… στρατηγούς από τον Καμμένο

Αναμένει με αγωνία τις εξελίξεις στα Σκόπια

«Δεν υπάρχει κανείς να παρακολουθεί με τόσο μεγάλη αγωνιά τις εξελίξεις στο Σκοπιανό κοινοβούλιο απο τον Πάνο Καμμένο» τόνισε η Κάτια Μακρή στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, καθώς αν δεν ψηφιστεί εκεί η συμφωνία των Πρεσπών, δε θα υπάρχει λόγος να διαλυθεί η συγκυβέρνηση.

Σκόπια: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση για τη Συμφωνία των Πρεσπών!

Αν ο Ζάεφ ωστόσο την περάσει, τα πράγματα ειναι δύσκολα. Γιατί παρά τις διαρροές απο βουλευτές των ΑΝΕΛ  ότι θα τους αφήσει να ψηφίσουν κατά συνείδηση, τίποτα απο αυτά δεν ισχύει.

Ο  κ. Κομμένος επιμένει «δεν αλλάζω στάση», ενώ στους συνομιλητές του λέει πως έχει ξαναμείνει μόνος του, προεξοφλώντας πως κάποιοι βουλευτές θα ακολουθήσουν τον Αλέξη  Τσίπρα.

Σήμερα μάλιστα είναι αλήθεια ότι αποχαιρέτισε και τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων,  που δείχνει ότι το διαζύγιο είναι ειλημμένη απόφαση.

Βεβαίως όλα αυτά θα εξαρτηθούν και απο το περιεχόμενο της συνάντησης της Παρασκευής με τον κ. Τσίπρα. Αν πάντως δεν αλλάξει κάτι, τα κόμματα της αντιπολίτευσης προετοιμάζονται για τη συζήτηση της ψήφου εμπιστοσύνης, ακόμη και μέσα στο σαββατοκύριακο!  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top