Τι θα κάνει την Τετάρτη ο Καμμένος: Δε φεύγει από την κυβέρνηση εάν…

Αποκάλυψη Star: Τηλεφωνική συνομιλία με τον Τσίπρα σε κλίμα έντασης

Δε φεύγει από την κυβέρνηση ο Πάνος  Καμμένος, σύμφωνα τουλάχιστον με τον σχεδιασμό που είχε την Τρίτη το απόγευμα, όπως τόνισε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. 

Όπως πρόσθεσε η Κ. Μακρή,  ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ την Τετάρτη θα προσπαθήσει «να μαζέψει» το κόμμα στη συνεδρίαση των οργάνων του και θα ζητήσει απο τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, που έχει πει ότι θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, να παραιτηθεί. 

Θα επιχειρήσει επίσης - με βάση την πλειοψηφία -  να αποσπάσει τη δέσμευση όλων των βουλευτών του ότι θα σεβαστούν την απόφαση του κόμματος και δεν θα περάσει η συμφωνία με τη ψήφο τους. 

Απο την κυβέρνηση ο κ. Καμμένος θα αποσύρει οριστικά τους βουλευτές και θα άρει την εμπιστοσύνη του, την ημέρα που θα κατατεθεί στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.

Η επικεφαλής του πολιτικού και οικονομικού ρεπορτάζ του Star, αποκάλυψε επίσης, σχετικά με τη συζήτηση  που γίνεται για το αν μιλάνε η δε μιλάνε με τον πρωθυπουργό: 

«Μιλάνε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι συνομιλίες τους ειναι και σε καλό κλίμα. Υπήρξε, για παράδειγμα, τηλεφώνημα μετά την πρωτοχρονιά  και τη μυστική συνάντηση Τσίπρα - Παπαχριστόπουλου που οι δύο συγκυβερνήτες συνομίλησαν έντονα. Κι αυτό επιτάχυνε τις εξελίξεις». 

Όπως κατέληξε η Κ. Μακρή, «αν δεν πέσουν πάντως οι τόνοι απο τις δύο πλευρές, το διαζύγιο δε θα είναι βελούδινο».  

O Πάνος Καμμένος απαντά για όλους και για όλα την Τετάρτη στο Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top