Καμμένος για Τουρκία: Ένα χιλιοστό κίνησης αν κάνουν, θα τους τσακίσουμε!

Νέο μήνυμα προς την Άγκυρα από τη Λέρο για τις προκλήσεις της στο Αιγαίο

Νέο μήνυμα έστειλε προς την Άγκυρα,  για τις προκλήσεις της στο Αιγαίο οι οποίες συνεχίζονται, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος από τη Λέρο.     

Ο κ.  Καμμένος μιλώντας  στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες που υπηρετούν στο 588 Τάγμα Εθνοφυλακής διαμήνυσε: 
«Να ξέρουν πολύ καλά όλοι αυτοί οι οποίοι προκαλούν ότι καλό θα ήταν γι’ αυτούς να παραμείνουν μόνο στις λεκτικές προκλήσεις. Από κει και πέρα, ένα χιλιοστό κίνησης αν κάνουνε, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε!». 

Δέκα υπερπτήσεις μέσα σε λίγες ώρες από τουρκικά μαχητικά

Πάνος Καμμένος: «Ψευτοτσαμπουκάδες οι Τούρκοι»

Καμμένος από το Καστελόριζο: Θα συντριβεί όποιος δε μας σεβαστεί

Ο υπουργός Άμυνας πρόσθεσε: «Εμείς θέλουμε την ειρήνη, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά και αγαπημένοι, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό».

Ο Υπουργός Άμυνας σε Τάγμα Εθνοφυλακής

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας , ο οποίος συνοδευόταν  από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη,  επισκέφθηκε τον 109 Λόχο Μονάδων Εθνοφυλακής, την Υπηρεσία Ναυτικών Εγκαταστάσεων Λέρου και την Κ/Φ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» που βρισκόταν  στον λιμένα Λέρου.

O Π. Καμμένος στην Υπηρεσία Ναυτικών Εγκαταστάσεων Λέρου

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε φυλάκια του Στρατού Ξηράς στο Φαρμακονήσι και τους Λειψούς, όπου αντήλλαξε ευχές με το στρατιωτικό προσωπικό ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top