Κρύπτη με έγγραφα στο ΚΕΕΛΠΝΟ - Στο «κόκκινο» η πολιτική κόντρα

«Πόλεμος» μεταξύ Πολάκη και Γεωργιάδη

Μια κρύπτη στον τοίχο του υπογείου στο ΚΕΕΛΠΝΟ που περιείχε έγγραφα, φέρνει τα πάνω -  κάτω στην εξεταστική για την Υγεία. Την ίδια ώρα το πόρισμα της κυβερνητικής πλειοψηφίας για την πώληση του Ερρίκος Ντυνάν, καταλογίζει μόνο πολιτικές ευθύνες σε τέσσερις πρώην υπουργούς .

 Πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ για Ντυνάν: «Στο κάδρο» Άδωνις και Λοβέρδος

«Στα κάγκελα»  κατά του ΣΥΡΙΖΑ Άδωνις και Λοβέρδος για το πόρισμα  

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ψηλαφίζοντας και χτυπώντας τους τοίχους, οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης ανακάλυψαν ένα κούφιο σημείο,  καλυμμένο με γυψοσανίδα.

Πίσω απο τη γυψοσανίδα αποκαλύφτηκε μια πόρτα, η οποία οδηγούσε σε ένα δωμάτιο γεμάτο με ντουλάπες, κούτες και εγγραφα.

«Βρέθηκαν πολύτιμα έγγραφα» δήλωσε  η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου.  

Οι επιθεωρητές κατά το δημοσίευμα βρήκαν συμβάσεις, αποδείξεις, τιμολόγια, κινήσεις λογαριασμών, υλικό που φέρεται να  ήταν «άφαντο».  

ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΔΩΝΗ

Ωστόσο οι άμεσα εμπλεκόμενοι απαξιώνουν την υπόθεση. Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε στα social media ότι δεν είναι δυνατό να ανακαλύπτουν μυστική κρύπτη σε μια γυψοσανίδα με υψομετρική διαφορά απο τον τοίχο.

«Τσιμεντώνω ,τσιμεντώνεις,
Τσιμεντώνουμε....ΑΛΛΑ....
Δε γλυτώνω ,δε γλυτώνεις ,δε γλυτώνουμε ....
Βρέθηκε η γυψοσανίδαααααα!!!!!!!!
Βρέθηκαν κι οι ντουλάπες !!!!!» έγραψε ο Παύλος Πολάκης στο facebook με τον Άδωνη Γεωργιάδη να σχολιάζει από την πλευρά του: «Μιλάμε για κανονική ψυχασθένεια». 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΕΛΠΝΟ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΥΠΤΗ

Τη σημασία των ευρημάτων  πάντως υποβαθμίζει ο πρόεδρος των Εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής, ο οποίος δήλωσε στο Star ότι «δεν υπάρχει καμιά κρύπτη» και ότι επρόκειτο απλώς για έναν από τους 20 περίπου αποθηκευτικούς  χώρους που διαθέτει το Κέντρο.      

Την Τετάρτη η εξεταστική επιτροπή για την Υγεία θα αναζητήσει στην επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης τα «κρυμμένα»  μυστικά των εγγράφων και «αν αυτά που βρέθηκαν μπορεί να αποτελέσουν συμπληρωματικό υλικό», όπως δήλωσε ο πρόεδρος της εξεταστικής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Μπαλωμενάκης.     

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top