Συμφωνούν κυβέρνηση και ΝΔ: Ο Κατσίφας εκτελέστηκε!

Με την έγκριση του Ράμα η εκτέλεση;

«Ο Κώστας Κατσίφας εκτελέστηκε από τις Αλβανούς κομάντος» είναι το  συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση στην Ελλάδα.  Το ερώτημα πλέον είναι ποιος έδωσε την εντολή να τον πυροβολήσουν στο κεφάλι και αν η αλβανική πλευρά επιδίωκε ένα επεισόδιο με τη μειονότητα για να διαταραχθούν οι ελληνοαλβανικές σχέσεις.

Είναι αδύνατον  να αποφάσισε μονος του ο  Αρχηγός της αλβανικής  Αστυνομίας Αρντί Βελίου. Ο προϊστάμενος του, ο νέος  Υπουργός Εσωτερικών Σάντερ Λέσι τοποθετήθηκε την προηγούμενη μέρα και  δεν είχε προλάβει να ορκιστεί, άρα δεν μπορούσε να δώσει εντολή.

Έτσι φτάνουμε στον πρώτο κρίκο της αλυσίδας  εξουσίας. Τον Πρωθυπουργό Έντι Ράμα. O οποίος εμφάνισε προκλητικά, από την πρώτη στιγμή, την εκτέλεση σαν...  φυσική εξέλιξη.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ Κ.ΚΑΤΣΙΦΑ

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση στην Αθήνα μιλούν πια  ανοιχτά για εν ψυχρώ εκτέλεση.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του υπουργού Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη, απαντώντας στον Real Fm στην παρατήρηση ότι υπάρχει η υποψία ότι τον εκτελέσανε:  

«Ναι, βεβαίως, γι’  αυτό και η επιμονή του υπουργείου Εξωτερικών η έρευνα να γίνει ουσιαστικά» .  

Σε «εκτέλεση» αναφέρθηκε ανοιχτά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. 

ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ «ΣΤΗΜΕΝΟ» ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ -  ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ; 

Διπλωματικοί παράγοντες εξετάζουν ακόμη και το σενάριο η αλβανική πλευρά να περίμενε στη γωνία  να βρει την ευκαιρία και να προκαλέσει επεισόδιο και να διαταραχθούν οι ελληνοαλβανικές σχέσεις, παίζοντας το παιχνίδι της Τουρκίας και του Ερντογάν.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΞΑΡΣΕΩΝ

«Προτεραιότητα έχει η διαλεύκανση, φυσικά των συνθηκών, η προστασία των δικαιωμάτων της ομογένειάς μας στη γειτονική χώρα και  να μην επιδεινωθούν οι σχέσεις των δυο χωρών» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9.    

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ: ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ

Η πρέσβης της Αλβανίας Αρντιάνα Χοντμπάρι ενίσχυσε αυτές τις υποψίες με την αδιαλλαξία που επέδειξε μετά και το διάβημα που της επέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

«Δεν μπορώ να τοποθετηθώ για την άλλη χώρα. Εμείς  εκφράσαμε την άποψή μας με δική μας ανακοίνωση» τόνισε η πρέσβης της Αλβανίας.   

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:  ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΉΡΕΣΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ ΤΟΝ Κ.ΚΑΤΣΙΦΑ

Οι μυστικές υπήρεσίες της Αλβανίας είχαν βάλει στο σημάδι τον Κώστα Κατσίφα όπως αποκαλύπτει ο Αντιδήμαρχος  Δρόπολης Μιχάλης Μάνος.  «Το θέμα του Κωνσταντίνου δεν είναι τυχαίο  γεγονός, οι μυστικές υπηρεσίες ετοίμαζαν λίστες  με ανθρώπους και το απέδωσαν στον εξτρεμισμό» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος.   

ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΑΛΒΑΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ 

Στην εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών παραπέμπει και η παρουσία του  Αλβανού  δημοσιογράφου Αρτάν Χότζα  στις Βουλιαράτες που κατέγραψε σε βίντεο  το ανθρωποκυνηγητό του Κατσίφα από τους Αλβανούς κομάντος. Μάλιστα έγραψε υβριστικά  και απειλητικά σχόλια κατά των Ελλήνων και έτυχε να είναι ο μόνος  Αλβανός δημοσιογράφος στο χωριό την ώρα των γεγονότων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top